ANNONS

Här är Sveriges 18 bästa e-handlare

Här är Sveriges 18 bästa e-handlare

Enligt prisjämförelsesajten.

ANNONS

Pricerunner utser varje år de bästa e-handlarna i flera olika kategorier. För att bli utnämnd till årets e-handlare måste butiken vara kund hos Pricerunner samt använda Pricerunners konsumentbedömningsprogram. Priset baseras nämligen på kundrecensioner och nätbutiken måste ha fått in minst 100 recensioner under juni-november för att vara med i tävlingen.

- Det är viktigt för oss att det är den butik med nöjdast kunder som vinner istället för de med bredast kontaktnät eller störst resurser. Det märks att e-handlarna gör sitt yttersta för att stärka och förbättra kundupplevelsen år efter år och vi på PriceRunner är mycket stolta över att belöna de som är bäst på det! säger William Heap, Operations Account Manager på Pricerunner, i ett pressmeddelande.

“En riktig fjäder i hatten”

Nätbutiken Inet lyckades kamma ihop totalt 4,82 poäng av 5 och vann därmed sin kategori som är Datorprodukter. Detta var sjätte året i rad som Inet tog hem priset Årets e-handlare i sin kategori.

- Det känns helt otroligt, vi har fantastiska kunder som år efter år belönar oss med deras förtroende. Att just helhetsupplevelsen bedömts är en riktig fjäder i hatten, utmärkelsen är resultatet av alla medarbetares duktiga och engagerade arbete, säger Erik Wickman, vd på Inet.


Inets medarbetare Kim, Jonas, Patrik, Pontus i butiken vid Hötorget.

“Vi vill ju fortsätta att vara bäst”

Kategorin Hälsa borde du kunna gissa vem som vann. Det var förstås nätapoteket Apotea som kammade ihop 4,79 poäng när kunderna fick betygsätta bolaget via olika parametrar.

- En utmärkelse baserad på kundernas erfarenheter och åsikter är givetvis oerhört betydelsefull för oss. Den är ett bevis på att vi gör ett bra arbete, men även en påminnelse om att vi hela tiden måste förbättra oss ytterligare. För vi vill ju fortsätta att vara bäst, säger Pär Svärdson, vd för Apotea.


Apotea tar emot diplom som Årets e-handlare 2017.

Alla vinnare:

Betyg Kategori Årets e-handlare 2017
4,91 Vitvaror WhiteAway
4,82 Datorprodukter Inet
4,82 Kläder och accessoarer Provrummet
4,81 Fritid Dogger
4,8 Sport Skistart.com
4,79 Hälsa Apotea
4,77 Kökstillbehör Bagaren och Kocken
4,74 Skönhet Nordicfeel
4,7 Ljud och bild Hembiobutiken.se
4,69 Batterier och laddbart Batteriexperten
4,65 Underhållning Discshop
4,59 Hem Sovtex
4,52 Barn och familj Stor & Liten
4,5 Hobby Skapamer.se
4,46 Telefoni NetOnNet
4,35 Bläck och toner InkClub
4,32 Fordon XenonKungen
4 Renovering och Bygg Bygghemma.se

Julius Gunnilstam

julius@ehandel.se