ANNONS

Matleverans till bakluckan nu även i Stockholm

Matleverans till bakluckan nu även i Stockholm

Nu kan även Stockholmarna få sin e-handlade mat direkt till Volvon när Mat.se expanderar sin nya leveranstjänst.

ANNONS

I mitten av november började Mat.se, genom ett nytt samarbete med Volvo, med leverans av matkassar direkt till kundernas bilar i Göteborgsområdet. Enligt Mat.se har man fått positiv respons från användarna och nu är det dags för Stockholmarna att testa konceptet.

– De upplever att tjänsten förenklar vardagen. Flexibilitet, tidsbesparing och framförallt att inte behöva åka och handla i butik är några av kommentarerna vi har fått. Jag tror på flera leveransalternativ och nu får även Volvoägare i Stockholm möjligheten att välja leverans till sin Volvo, säger Måns Danielson, VD på Mat.se

Matvarorna levereras direkt till bilen genom tjänsten Volvo In-car Delivery där kunden under en begränsad tid ger Mat.se tillgång till sin bil. Kunderna som vill använda sig av leveransalternativet anger det vid betalningen och Mat.se/fraktfirman använder sig sedan av en så kallad digital nyckel för att öppna bilen.

Jimmy Andersson

Frilansjournalist med bakgrund inom sporten men som på senare år sadlat om. Skriver idag nästan uteslutande om e-handel, och allt runtomkring.