ANNONS

Snabba hemleveranser nästa - Animail tar in Budbee

Snabba hemleveranser nästa - Animail tar in Budbee
Budbee ska leverera till Animails kunder

Blir nästa e-handlare att ansluta sig till skaran som satsar lite extra på leveranser hem till kunden.

ANNONS

Fraktuppstickaren Budbee har sakta men säkert etablerat sig som en aktör att räkna med. Efter att bland andra Eleven, Middagsfrid och Apotea blivit kunder hos fraktföretaget, som gjort sig känt för sina snabba hemleveranser, har turen nu kommit till Animail att göra samma sak.

Det nya samarbetet mellan djurfoderförsäljaren och fraktleverantören innebär att Animails kunder i Stockholm, Göteborg och Malmö nu får tillgång till hemleveranser som enligt ett pressmeddelande ska vara både “snabbare och smidigare”.

- Detta är ett strategiskt mycket viktigt samarbete för Animail. Hemleveransen är en av grundbultarna i vår verksamhet och kunderna idag förväntar sig en riktigt bra service, säger Animails VD Alexander Olsson i pressmeddelandet.

"Har haft ögonen på Budbee"

Genom att erbjuda leveranser med Budbee hoppas Alexander Olsson att Animail blir ännu bättre på att leva upp till kundernas förväntningar.

- Vi har under en längre tid haft ögonen på Budbee och vi gillar hur dom alltid strävar efter att göra leveransen bekvämare för kunden.

Budbee grundades 2015 och har sedan dess vuxit stadigt, något som enligt egen utsago bland annat ska bero på att bolaget har “ett starkt IT-fokus som präglar kundupplevelsen”.

- Då hemleveranser är av extra vikt inom den här vertikalen tror vi att vi kan addera något ytterligare som gör att kunden ska känna full trygghet och våga bryta gamla vanor, kommenterar Budbees VD och grundare Fredrik Hamilton om det nya samarbetet.

LÄS ÄVEN: Nordic Etail tar in Animail - "Största bolaget hittills"