ANNONS

Blocket rör om i ledningsgruppen: "Ett jättejobb"

Hanna Lindqvist, Martina Göransson och Aaron Kroon

"En positiv kraft".

ANNONS

Blocket genomför förändringar på ledningsnivå. Två personer tar klivet upp och tar på sig nya roller och mer ansvar, samtidigt som en ny Chief People & Culture Officer rekryteras.

Blocket är på en spännande resa där vi arbetar intensivt med att utveckla Blocket för våra användare och kunder. För att kunna lyckas med vårt arbete behöver vi se över hur vi rustar oss internt på bästa sätt. Jag är övertygad om att de nya förändringar gör att vi kommer kunna arbeta mer effektivt och skapa ännu mer värde för våra användare, kunder och medarbetare, säger Robin Suwe, vd på Blocket, i ett pressmeddelande.

Hanna Lindqvist, Chief Technology Officer, blir nu Chief Product and Tech Officer som innebär, utöver ansvar för tech, nytt ansvar för produkt. Samtidigt blir Blockets Chief Marketing & Customer Officer Martina Göransson befordrad till Chief Commercial Officer, och får därmed ett ökat ansvar för affären.

Blocket har några av Sveriges bästa utvecklare och en techorganisation som gör ett jättejobb i att både få vår sajt och app att fungera och ständigt utveckla dessa, samt en produktorganisation som dagligen förbättrar vår produkt och erbjudande. Vår plattform är frekvent bland de mest besökta och använda i Sverige och jag ser fram emot att fortsätta vidareutveckla Sveriges största marknadsplats och vara en positiv kraft i samhället, säger Hanna Lindqvist.

Blocket har en unik position på marknaden där vi är med och bidrar varje dag till att göra planeten och vårt samhälle bättre. Vår produkt och erbjudande är mer aktuellt än någonsin och att få komma ännu närmare affären möjliggör också att vi kommer kunna skapa ännu mer värdeskapande kommunikation, säger Martina Göransson.

Den som i samma veva kliver in i bolaget som ny Chief People & Culture Officer är Aaron Kroon, som även ingår i Blockets ledningsgrupp. Han kommer närmast från Vattenfall där han varit direktör för affärsutveckling, innovation och mångfald.

Jag imponeras av den enorma drivkraft, entreprenörsanda och värderingsstyrda kultur som genomsyrar Blocket, och vi delar övertygelsen om att framgång byggs genom människor, mångfald och mod. Som tillträdande "Chief People & Culture Officer" hoppas jag kunna fungera som en möjliggörare och inspiratör för engagemang, innovation och stolthet. Jag ser fram emot att få vara delaktig i att skapa en hållbar värld med möjligheter för alla, oavsett vem du är, säger han.