ANNONS

Glass direkt till dörren med Ben & Jerry's nya nätbutik

Glass direkt till dörren med Ben & Jerry's nya nätbutik

Vi försökte genast beställa.

ANNONS

Den välkända glasstillverkaren Ben & Jerry's har nyligen slagit upp en nätbutik. Till skillnad från gårdagens KFC-butik som inte skickar ut företagets snabbmat så ska faktiskt Ben & Jerry erbjuda glassleverans fram till dörren. Glassbolaget säljer dock även de merchandise precis som KFC och McDonalds.

I grunden är det alltså en presentbutik för att köpa t-shirts och liknande. Men med hjälp av en annan e-handlare, IceCreamSource.com, som faktiskt sysslar med att sälja glass på nätet så har man öppnat för att även beställa Ben & Jerry-glass i den nya nätbutiken.

Stopp i kassan

IceCreamSource ägs av eTailer Inc, ett bolag som specialiserar sig på logistiken med frysvaror. Tyvärr är det dock som alltid bara i USA det gäller. Vi på Ehandel.se blev exalterade när vi fann Sverige som valbart land men det blev stopp i kassan, eftersom vi endast ville köpa en bägare med glass. Vi kan förmodligen bara köpa t-shirts, men det var inte det vi var ute efter.

För lyckostarna i USA så ska glassen skickas över natten i speciella isolerade behållare med torris. Ben & Jerry's berättar för Internet Retailer att den nya nätbutiken främst är till för att bygga varumärke och för att “ha lite roligt”.

Julius Gunnilstam

julius@ehandel.se