ANNONS
Converte Logotyp

Performance Marketing Specialist till Converte

Publicerades 

Är du en erfaren Performance Specialist med vana av att faktiskt göra skillnad? Har du arbetat med Paid Social/Search och letar efter en trygg arbetsplats med stort fokus på personlig tillväxt? Då kan det här vara rollen för dig! Converte är specialister på digitala medier och har under de senaste åren samarbetat med flertalet stora kunder i både lokalt och internationellt, nu letar de efter en erfaren Performance Specialist! Läs mer.

Om Converte

Converte är ett framåtblickande företag som startade sin resa 2020, vi är experter inom konverteringsdriven annonsering och vår spets ligger i att hjälpa kunder i både Sverige och Europa med effektiv digital annonsering. Vi är specialister på Paid Search & Paid Social och vår styrka ligger i analys och optimering.

Converte arbetar alltid med kundens bästa i åtanke och kan skräddarsy lösningar som inkluderar annonsering, utbildningar och analys/strategi. Under de senaste åren har vi hjälpt 100-tals kunder inom flera olika branscher och storlekar. Converte är ett dotterbolag till inkubatorn och VC-bolaget Unboxx.

Om tjänsten

I denna roll kommer du att vara en nyckelspelare inom vårt team av certifierade Performance Marketers och Digitala Strateger. Ditt ansvar sträcker sig från att vara den primära kontaktpunkten för ett urval av kundkonton till att dyka djupt ner i data för att driva och optimera digitala kampanjer. Din förmåga att analysera prestanda och implementera insiktsdrivna strategier kommer inte bara att bidra till våra kunders framgång men också till din egen professionella tillväxt inom företaget. Vi har samarbetspartners för content-skapande så din förmåga att hantera data är prioriterad.

Din roll inkluderar bland annat:

  • Fullt ansvar för cirka 10 kundkonton inom Paid Search & Paid Social
  • Regelbundna kundmöten och strategisammarbeten för gemensam tillväxt
  • Planera, exekvera och optimera digitala annonseringskampanjer på olika sociala plattformar
  • Identifiera KPI:er i linje med marknadsföringsmål för att maximerar exponering
  • Analysera data, generera rapporter och ge insikter för att förbättra marknadsföringsstrategier.
  • Dagligt arbete i GA och olika sociala kanaler
  • Hålla sig informerad om de senaste branschtrenderna, teknologierna och bästa praxis.

Din bakgrund

Vi tror att rätt person är någon med befäst erfarenhet inom Performance Marketing med en bevisad förmåga att hantera och optimera kampanjer över olika plattformar. Du bör även ha en stark analytisk förmåga och en fallenhet för att tolka data och omvandla det till konkreta åtgärder och strategier. Erfarenhet med verktyg som Google Analytics, Rapporteringssystem (Looker Studio) och annonsverktyg är avgörande.

Vi tror att rätt kandidat besitter:

  •  5+ års erfarenhet av Performance Marketing
  • Förmåga att ta ansvar för och utveckla kundkonton
  •  Effektiv kommunikation och samarbetsförmåga, inte bara för att interagera med kunder men också för att arbeta inom teamet
  • Certifieringar inom relevanta områden och en vilja att hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna och teknikerna inom branschen
  • En önskan att utvecklas, vi värderar utveckling högt och ser gärna att du delar denna ambition. 

Converte erbjuder

På Converte är vi övertygade om att vårt erbjudande om en konkurrenskraftig ersättning, i kombination med vårt fokus på personlig utveckling och flexibla arbetssätt, skapar en idealisk miljö för dig som är redo att ta nästa steg i din karriär. Om du är en driven individ med en passion för att driva framgång genom analys, kundansvar och innovation, ser vi fram emot din ansökan.

  • ☀️ 30 semesterdagar – Vi värderar att ni får tid mer era nära och kära och erbjuder därför alla 30 dagar semester.
  • 📈Tjänstepension – Tjänstepension som följer ITP för alla anställda. Det är viktigt att tänka på framtiden och därför hjälper vi er att säkra upp lite mer inför pensionen, oavsett om man har långt eller kort dit.
  • 👼🏼 Föräldralön – Converte erbjuder upp till 90% av den anställdes lön i upp till 6 trettiodagarsperioder
  • 🎾 Friskvård & Utveckling – Anställda får årligen friskvårdsbidrag samt utbildningsbidrag på 5000 SEK. Det är valfritt så länge skatteverket går med på det.
  • 🎉 Aktiviteter – Vi har regelbundet aktiviteter tillsammans så som padel, kick-offs samt anordnar gemensamma AWs.
  • ⚽️ 🏒 Idrottsmatcher – Vi älskar idrott på Converte och sponsrar bland annat både fotbolls och hockeylag i Stockholm. Vi ger anställda chansen att gå på högoktanig underhållning gratis som en liten förmån.
  • 🥳 Förläng helgen – På Converte så är jobbet mycket eget ansvar, därför så strävar vi att veckans jobb ska vara slutfört kl 15.00 på fredagar så man kan få en lite längre helg.

Placering & start

Tjänsten är placerad i centrala Stockholm (Odenplan) med möjlighet att arbeta hybrid. Tillsättning sker enligt överenskommelse med hänsyn till uppsägningstid.

Kontakt & ansökan 

Har du frågor om tjänsten så är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Henric Salla via henric@ecommercerecruit.se.

Vi tillämpar löpande urvalsarbete och uppmanar dig att skicka din ansökan snarast för att säkerställa att den kommer med i processen. Det här kan vara det nästa steg du väntat på!

Om E-commerce Recruit

E-commerce Recruit är ett search och rekryteringsföretag som specialiserat sig på kompetenser inom e-handel och digital marknadsföring! Vi finns i hela Sverige med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Kontakta oss gärna om du vill ha hjälp med rekrytering, search eller konsulter som har digital kompetens.

Vill du synas i listan eller har du frågor kring rekrytering? Kontakta oss för mer information.

I samarbete med