ANNONS

Powers svenska VD slutar - han tar över: "Baksidan med allt roligt"

Robert van Toor

"Varit sju fantastiska år".

ANNONS

Hemelektronikkedjan Power tog över Media markts verksamhet i Sverige och har genomfört ett enormt arbete för att få allt på plats, samtidigt som man ska börja vända 17 år av förluster till vinst.

Ett arbete som har tagit mycket tid och kraft av Robert van Toor, vd för Power Sverige. Så pass mycket att han nu valt, i samråd med styrelsen, att lämna sin tjänst.

Det har varit sju fantastiska år som vd för Power. De senaste åren har varit en extremt häftig resa där jag haft förmånen att ta över och driva en av Sveriges största retailtransformationer någonsin tillsammans med ett fantastiskt team. Baksidan med allt roligt arbete är att jag inte haft tillräckligt med tid för min familj och mina nära, säger Robert van Toor i en kommentar.

"Blivit en betydande utmanare"

I hans ställe tar styrelseordföranden Ronny Blomseth över vd-rollen med omedelbar verkan tills man har en ersättare på plats.

Jag vill passa på att tacka Robert för ett fantastiskt arbete i Power. Alla timmar och all energi han lagt ned har varit oumbärligt för att vi ska befinna oss där vi är i dag. Under Roberts ledning har vi på kort tid blivit en betydande utmanare på den svenska hemelektronikmarknaden, en marknad som är en av Europas mest konkurrensutsatta, säger Ronny Blomseth.