ANNONS
Beslag online

Båstad: Social Media Manager till Beslag Online

Publicerades 

Vill du vara med på en tillväxtresa tillsammans med Beslag Online och arbeta med både försäljningsfokus och kreativitet i sociala kanaler? Brinner du för att skapa engagerande och inspirerande innehåll i kombination med att driva trafik och nå ut via betalda kanaler? Då kan det vara dig vi söker till rollen som Social Media Manager!

Om Beslag Online

Att få det fint hemma ska vara enkelt. Det är de små detaljerna som verkligen gör skillnad, som får ditt hem att lysa upp och kännas riktigt hemtrevligt. De små sakerna gör att du enkelt kan sätta din personliga prägel på ditt hem och visa din personliga stil.

Vi hjälper inredningsintresserade och hemfixare över hela Europa att göra sina hem personliga, med hjälp av detaljer. Oavsett om du letar efter modern design, klassisk stil eller inredningsdetaljer som passar i de mer lantliga miljöerna, har vi det du söker.

Om tjänsten

I rollen som Social Media Manager kommer du stå i frontlinjen och ansvara för samtliga sociala mediekanaler, både etablerade och potentiellt kommande plattformar. Genom att alltid vara uppdaterad på de senaste trenderna använder du dig av ett kreativt mindset för att positionera varumärket, skapa engagerande innehåll och bidra med en autentisk och positiv upplevelse. Du kommer även få möjlighet att arbeta med trafikdrivande aktiviteter inom betalda sociala kanaler och optimering av budget. Erfarenhet inom detta område är ett stort plus för rollen, men inget krav. Du arbetar operativt med förväntan att ta fram kort- och långsiktiga strategier för sociala plattformar och du blir du ett viktigt tillskott för e-handels teamet och bolagets fortsatta tillväxt. Du rapporterar till Ehandelschef och kommer sammanfattningsvis arbeta med följande;

  • Ansvarig över den strategiska planen för samtliga SoMe-plattformar
  • Vara ansvarig över den operativa planeringen och genomförandet
  • Optimera och utveckla kundresan genom sociala medier
  • Säkerställa att allt material följer bolagets varumärkesstrategi och tone of voice
  • Dataanalys och rapportering av SoMe performance
  • Applicera nya verktyg och teknologier för maximering av engagemang
  • Samarbeta nära grafisk designer och vid tillfällen själv skapa engagerande innehåll
  • Bygga, utveckla och genomföra betalda kampanjer i kanaler för Paid Social Marketing

Din bakgrund

För att lyckas i rollen ser vi att du har ett bevisat gott track record med erfarenhet av Sociala Medier, med fördel inom e-handel eller retail. Du har i tidigare roller arbetat med strategisk planering och operativt genomfört kampanjer med målsättning att öka engagemang och driva trafik. Du gillar att hitta nya sätt att driva engagemang, grundar dina beslut på data och strävar efter att ständigt förbättra resultat. Du känner stark passion för sociala medier generellt, vill alltid vara uppdaterad på allt som händer och strävar efter att förutse nästa stora trend. Framgångsfaktorer du tror på är öppen och tydlig kommunikation, samarbete cross-functional och en tävlingsinriktad, men prestigelös framtoning.

  • God erfarenhet och kunskap i sociala mediekanaler som Instagram, Facebook, Pinterest och TikTok
  • Goda kunskaper i content creation, både säljtaktiska och varumärkesbyggande budskap
  • Förmåga att sätta dig in i olika målgrupper och anpassa innehåll därefter
  • Erfarenhet av att driva engagemang och leads via sociala och andra digitala kanaler
  • Goda kunskaper i Google Analytics eller övriga analysverktyg
  • Erfarenhet av paid social marketing är starkt meriterande för rollen, men inget krav
  • Behärskar både svenska och engelska obehindrat och har mycket lätt för att uttrycka dig i tal och skrift

Beslag Online erbjuder

På Beslag Online ges du möjligheten att med korta beslutsvägar vara med och påverka såväl ditt eget arbete som verksamhetens fortsatta tillväxt. Du ansluter till ett bolag med duktiga, engagerade och drivna kollegor där företagskulturen andas teamwork. På beslag Online arbetar man tillsammans, värnar om hög trivsel och arbetar aktivt för en tydlig vi-känsla.

Placering & start

Tjänsten är placerad 100% på nya kontor i Båstad och tillsättning sker enligt överenskommelse.

Kontakt & ansökan

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Zophia Karlsson på zophia@ecommercerecruit.se.

Vi tillämpar löpande urvalsarbete och uppmanar dig att skicka din ansökan snarast för att säkerställa att den kommer med i processen. Vi ser med stort intresse fram emot din ansökan!

Om E-commerce Recruit

E-commerce Recruit är ett search och rekryteringsföretag som specialiserat sig på kompetenser inom e-handel och digital marknadsföring! Vi finns i hela Sverige med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Kontakta oss gärna om du vill ha hjälp med rekrytering, search eller konsulter som har digital kompetens.

Vill du synas i listan eller har du frågor kring rekrytering? Kontakta oss för mer information.

I samarbete med