ANNONS

E-handel och nya butiker när Brothers ökar takten

E-handel och nya butiker när Brothers ökar takten
Peter Bondelid, vd Brothers

Oscar Arrsjö skrider till verket?

ANNONS

Vi har i ett flertal artiklar på senare tid kunnat rapportera om modekoncernen RNB, som trots en skakig start för e-handelskonceptet Man of a Kind, kunnat delge en stark ökning för sin försäljning på nätet.

LÄS ÄVEN: Uppåt för RNB: "E-handeln växer med stora tillväxttal"

"Har arbetat hårt för att lyfta"

I höstas tog RNB in Oscar Arrsjö som ny Business Development Manager. Han har bland annat gjort sig känd som grundare av e-handeln Frontmen och som stilexpert i TV4. Hos RNB arbetar han med affärsutveckling och marknadsföring på Man of a kind, men även för Brothers – som också ingår i koncernen.

LÄS ÄVEN: Oscar Arrsjö går till RNB - ska lyfta Man of a Kind

Och nu verkar det vara saker på gång hos Brothers. Herrmodeföretaget öppnar på torsdag två fysiska butiker - en i Mall of Scandinavia i Stockholm, och en i det Karlstad-baserade köpcentrumet Bergvik. Dessutom pågår av allt att döma satsningar för att öka försäljningen på nätet.

- Vi har haft en fin utveckling de senaste fyra åren, och har arbetat hårt för att lyfta och förstärka både sortiment och service. Nu kommer vi att fortsätta att fokusera på att förstärka vårt butiksnät och utveckla vår e-handel, säger Brothers vd Peter Bondelid i ett pressmeddelande.

Pionjärer med skräddarsytt

Den nya butiken i Mall of Scandinavia kommer att bli något av en flaggskeppsbutik. Butiksytan är på över 300 kvadratmeter och kommer bland annat att innehålla Brothers "Made to Measure"-koncept, som finns i utvalda butiker och går ut på att erbjuda skräddarsydda kostymer.

- Vi har en ambition av att erbjuda våra kunder service i världsklass, och där fyller Made To Measure-tjänsten en väldigt viktig funktion. Vi är pionjärer som, i kedjeformat, erbjuder Made To Measure och har haft en mycket stark efterfrågan, framför allt bland yngre män. I dagsläget erbjuder vi denna tjänst i åtta av våra butiker och fler ska det bli, avslutar Peter Bondelid.

Brothers ska nyligen ha öppnat en fysisk butik i Halmstad. Enligt pressmeddelandet är butiksöppningar även på gång i Kristianstad och Kungälv.