ANNONS

Ny undersökning om sökmarknadsföring

ANNONS

Den digitala marknadsföringsbyrån Guava kommer varje år ut med en rapport som visar en kartläggning av den engelska marknadens sökmarknadsföring. I Sverige saknas ännu större studier eller statistik på detta område. Guava Sweden AB har nu inlett ett samarbete med tre studenter från Linnéuniveritetet för att göra en kartläggning av den svenska marknaden inom Sökmarknadsföring, Sökmotoroptimering samt Sociala Medier.

Får undersökningen in tillräckligt mycket svar kan samarbetet mellan studenterna vi Linnéuniversitetet och Guava Sweden AB täcka stora  delar som saknas i forskningen kring sökmarknadsföring. Tillsammans kan de visa på hur företag använder sig av sökmarknadsföringen nu men också under den närmsta framtiden. 

Den slutgiltiga rapporten offentliggörs av Guava Sweden AB men delar av den kan hittas på Uppsaster.se redan i mitten av juni.

Vill du i egenskap av företag inom e-handel, delta i undersökningen? Klicka på länken nedan för att komma direkt till undersökningen eller maila Louise Carlsson på lc22bp@student.lnu.se

http://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dGRNcDMzNnBUWE1YcHhyeUE2WVU3c1E6MA