ANNONS

Outnorth köper upp glamourös campingbutik

Outnorth köper upp glamourös campingbutik
ANNONS

E-handelsaktören Outnorth som nyligen samlade alla sina verksamheter under samma namn köper nu upp en mindre konkurrent i outdoor-segmentet. Nätbutiken Outlife4u som satsar på premium camping eller vad som kommit att kallas Glamping blir nu en del av Outnorth.

– Glamping är en av de stora trenderna inom friluftsliv just nu och gör campingen till en upplevelse av femstjärnig klass. Genom att förvärva Outlife4u stärker vi vår position inom kategorin ytterligare, säger Lars Nykvist, VD på Outnorth.

Outnorth satsar alltså ytterligare på dessa bekväma campare. Outlife4u skall ha startats av två entusiaster inom Glamping och nätbutiken skall även sitta på en fysisk butik men denna läggs ner och ingår inte i förvärvet.

Lars Nykvist meddelar att grundarna till Outlife4u inte följer med in i Outnorth utan väljer att gå vidare till nya äventyr.

– Vi har själva expertis inom glamping då vi har haft det i sortimentet i över 1 år. Förvärvet av Outlife 4U ger oss större volym samt tillgång till några fler varumärken, berättar Lars.

 

Källa: Press

Julius Gunnilstam

julius@ehandel.se