ANNONS

Telia kränger E-handel i sin butik för molntjänster

Telia kränger E-handel i sin butik för molntjänster

E-handelsleverantören Sitoo blir ny partner med Telia i deras satsning på molntjänster. Med satsningen som skräddarsytts för små och mellanstora företag och deras behov, vill Telia erbjuda ett urval av Sveriges bästa molntjänster. Nu kommer man alltså även kunna köpa Sitoos nätbutik hos Telia.

ANNONS

Telia har idag en form av e-handel där företagare kan köpa olika typer av molntjänster. Nu inleder man ett strategiskt samarbete med e-handelsleverantören Sitoo. Något som innebär att Telias kunder även får tillgång till en helhetslösning för e-handel.

– Vi vet att småföretagare inte alltid har tiden att utvärdera vilka programvaror som är de bästa och mest prisvärda, det kan vi hjälpa dem med. Vi har tillsammans med småföretagskunder utvärderat ett stort antal program och valt ut de vi tycker är de bästa och de mest efterfrågade. Sitoo är ledande inom sin bransch och vi ser fram emot ett gott samarbete, säger Gunnar Reinholdsen, chef för företagsenheten inom Bredbandstjänster på Telia.

Samma målgrupp

Tanken med Telias satsning på molntjänster är att underlätta för företagare som vill effektivisera sitt arbete och dra nytta av fördelarna med programvara i molnet. Användaren slipper ladda ner en massa programvara, och kommer åt molntjänsterna via mobil, dator eller surfplatta med ett enda lösenord.

– Telias molntjänstsatsning vänder sig till exakt samma målgrupp som vi själva har och som vår tjänst är ämnad för. Därför ska det bli jättekul att få möjlighet att stötta Telias företagskunder och deras affär med vår kvalitativa e-handelslösning, säger Jens Levin, VD på Sitoo.

Källa: Press

Jimmy Andersson

Frilansjournalist med bakgrund inom sporten men som på senare år sadlat om. Skriver idag nästan uteslutande om e-handel, och allt runtomkring.