ANNONS

Vann Årets Box - når 50 000 prenumeranter varje gång

Vann Årets Box - når 50 000 prenumeranter varje gång
Anna Dagälv och Per Ingman

Tio miljoner smakprov på två år.

ANNONS

Precis när det verkade som att prenumerationstrenden hade svalnat av något, visade L’amourbox i veckan vägen med en lyckad expansion till Sverige.

LÄS ÄVEN: E-handlarens nya box för vuxna tar steget över sundet

18 000 hushåll

Men den danska boxaktören är knappast ensam om att skörda framgångar på den svenska marknaden. För en stark tillväxt, dock inom en helt annan bransch, upplever även det svenska företaget Smakbox. Bolaget, som har funnits i två år, når nu enligt egen utsago ut till 50 000 personer - eller 18 000 hushåll - med varje box som skickas ut.

Smakboxen skickar - precis som man kanske tror - ut smakprover från olika livsmedelsföretag. Utskicken sker varannan månad och nu ska Smakboxen ha passerat milstolpen 10 miljoner utskickade smakprov. En fantastisk utveckling, tycker grundarna Per Ingman och Anna Dagälv.

- Vi är otroligt glada för vår fina utveckling, de goda samarbeten vi har och det starka team vi har byggt upp, säger Per Ingman i ett pressmeddelande.

Utsågs till Årets Box

Utvecklingen ovan har lett till att Smakboxen numera ska vara Sveriges största prenumerationsbox inom mat. Företaget har under sina två år hunnit med att utöka sortimentet med ytterligare en box, som innehåller mer veganskt och mindre socker.

Satsningarna har lett till att Smakboxen två gånger har utsetts till Årets Box av jämförelsesajten Hittabox.se.

- Vi är så nöjda för den fina respons vi fått från våra prenumeranter. De gillar verkligen vår tjänst, avslutar Anna Dagälv.

LÄS ÄVEN: Hittabox ökar och expanderar till Norge och Danmark