ANNONS

Vi söker Account Managers till vår nordiska expansion

ANNONS

Heltid
Tillsvidare
Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Account Managers till vår nordiska expansion

Vi är på jakt efter dig som vill bli vår nya målinriktade kollega. Här finns chansen att ta nästa steg i din säljkarriär i en spännande, varierad roll med ett betydande ansvar för att utveckla vår verksamhet i de nordiska länderna, både strategiskt och direkt i möten med kunder.

Du arbetar mot uppsatta mål och planerar din säljprocess där du säljer alla våra produkter (annonser, event och data). Du kommer att ta kontakt, hålla i möten och bygga relationer med de viktigaste beslutsfattarna inom en del av samhällsekonomin som växer så att det knakar.

Du får ett stort ansvar och ska, förutom försäljningen, även utföra ditt uppdrag på en strategisk nivå och utveckla affären. Du jobbar mot företagskunder och mediebyråer. Som Account Manager hos oss blir du mer än en säljare!

De främsta arbetsuppgifterna är:

  • Prospektering, kundkontakt, offertskrivning, försäljning
  • Kreativ idéförsäljning
  • Relationsbyggande samarbeten med våra kunder

Vi söker dig som

Är självgående, proaktiv och lyhörd, samt har en god förmåga att förstå kunders behov, men även

  • En akademisk bakgrund, alternativt någon form av affärsutbildning
  • Är tävlingsinriktad med ett högt driv och stimuleras av att anta utmaningar
  • Har några års erfarenhet av försäljning, och erfarenhet av medieförsäljning är ett plus
  • Är en god kommunikatör och bra på kreativ idéförsäljning

Hos oss blir du en central del i vår fortsatta nordiska expansion, du får möjligheten att arbeta med ett omväxlande och utmanande jobbdär du växer och utvecklas, både som individ och i yrkesrollen. Vi erbjuder dig ett fantastiskt nätverk, ett team med kompetenta kollegor som tycker om att ha kul och ett lönesystem som belönar goda prestationer, med grundlön och provision.

Tror du att du är rätt person för jobbet? Maila: jobb@ehandel.se. Urval sker löpande. Tjänsten tillsätts så fort som möjligt och enligt överenskommelse. För frågor om tjänsten, kontakta vår försäljningschef Massi Najimi, massi@ehandel.se.

Antal jobb: 2