hej

Startsida Forum E-handelsforumet Betalsystem Betalsystem för förening + Swish för Woocommerce

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #104073
    bjornhallberg
    Deltagare

    Hej,

    Nu kanske jag hamnade på fel forum eftersom den e-handel vi bedriver är mest medlemsavgifter av olika sorter i en förening (prenumerationer via Woo) och förbrukningsvaror men …

    Jag har kikar på lite olika betallösningar, främst Mondido, Payson och Paypal och försökt jämföra de olika prismodellerna men känner mig ändå rätt förvirrad. Jag är ute efter en lösning som kan hantera VISA/MASTERCARD i betalningar från 1-600 SEK med de flest betalningar vid 300 SEK eller under. Ska helst kunna hantera små betalningar, typ 40-70 SEK utan att fallera kostnadsmässigt. Vi hade Paypal tidigare men de var i dyraste laget. Är Mondidos 1.89 + 1.89% inkl moms? Paysoncheckout 2.0 2.85% tolkar jag som ex moms?

    Sen undrar jag lite om det finns nån mer lösning för ”Swish för handel” för Woocommerce på gång? Utöver Redlights automatiska, för det blir ytterligare en onödig kostnad för föreningen. Tänker ex på hur Payson och Mondido fixat till det för att förenkla för folk att använda deras betalsystem? I dagsläget kör vi Redlights manuella gratis-alternativ för Swish plus liknande manuell bankgiro.

    #183723
    JohnPaulie
    Deltagare

    Jag använder Monido till ett par webbshoppar och det stämmer med 1,89 + 1,89. Alltid på jakt efter något med lägre avgifter.

    #183887
    Telius
    Medlem

    Letar även jag efter den bästa, billigaste möjligheten till Woocommerce-integration, så tips på folk som kommit längre uppskattas..

    #184090

    Swish Woocommerce låter mycket intressant för mig också. Nån som vet något mer om det hela?

    #184097
    flippis
    Deltagare

    Hej,

    Jag är ny i forumet här.

    Är också intresserad av en Swish med Woocommerce lösning. Har Swish men såg att bankerna erbjuder en snyggare lösning där användarna får in beloppet direkt i Swish appen, men den är ganska dyr om man har en e-butik som inte generar så mycket ännu.

    Vad finns det för alternativ idag som ni använder här i forumet?

    #184916
    Certitrade
    Deltagare

    Certitrade erbjuder en betalmodul för Woocommerce som hanterar både kortbetalning och Swish Handel

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.