hej

Startsida Forum E-handelsforumet Generellt om E-handel Bokföring och ekonomisystem

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #94650
    ida
    Deltagare

    Vilka ekonomisystem använder ni? Är ni nöjda med dem? Lägger ni mycket tid på bokföring? Har ni systemet kopplat till e-butiken?

    #111869
    sailorcap
    Deltagare

    Jag kör Fortnox (onlinebaserat) och tycker det funkar bra. Det är lätt att förstå sig på och har en bra och logisk design. Jag kör med moduler ”bokföring” och ”fakturering”. Finns många moduler att bygga till om man vill.

    Jag är rätt nystartad så jag lägger inte så mycket tid, men nog ha jag en del att bokföra.
    Har inte systemet kopplat till e-butiken. Jag tror dock det är bra att ha om man ha kommit upp i volymer men som det är nu håller jag i kostnaderna.

    #111873
    Parvelito
    Deltagare

    Jag använder SPCS, beprövat sedan årtionden tillbaka. Men det är väl inte så himla ”e-handlarvänligt” utan bygger på lite Old School av företagande.

    #111876
    GregerA
    Deltagare

    Vi kör Mamut Enterprise för order, lager, fakturering och redovisning.
    Har webshopen kopplad via API.

    Främsta anledningen att jag valde Mamut framför SPCS var att det fanns gott om fält för produktinformation i Mamut. Därför har vi all info samlad där.

    #111878
    Jimmys
    Deltagare

    Vi använder oxå Mamut Enterprise med synkning mellan webbshoparna och Mamut. Jag valde mellan Mamut och SPCS ,och det blev Mamut då man kan ha flera lagerställen, vilket inte gick med SPCS.

    #111880
    Katrin Lundgren
    Deltagare

    swedbanks e-bokföring, så himla smidigt och enkelt. det som förut tog en halv dag tar nu en halvtimme. Dessutom vet du alltid att kontona är avstämda i och med att det sitter ihop med bankkontot. Jag vill aldrig byta tillbaka. Det finns i dag ingen möjlighet att göra en koppling till dem i och med att inget API finns, men så fort det finns kommer vi att bygga en koppling.

    #111881
    Sandra
    Deltagare

    Jag kör också Speed Ledger via Swedbank och tycker det är en riktigt smidig lösning när kontot är kopplat till bokföringen. Nu har jag ju inget att jämnföra med men det är då skönare än att bokföra ”för hand” :)

    #111962
    Seke
    Deltagare

    Vi använder Mamut sedan 4 år eller så. Det senaste året har vi använt Specter för webbförsäljningen, men vi har inte känt att det är tillräckligt moget för att vi ska släppa Mamut och nu håller vi på och testar koppling mellan e-butiken och Mamut.

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.