hej

Startsida Forum E-handelsforumet E-handelsplattformar Delad meny / 2 menyer Textalk?

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 10 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #100129
    Jolo
    Deltagare

    Hej :)

    Har en produktmeny som ligger till vänster på min Textalksida. Skulle nu vilja ha den uppdelad i två, en för vuxna och en för barn. Antingen med ramar som skiljer produkterna åt eller bara rubriker. Om det hade varit möjligt att tillverka två separata artikelgruppsmenyer på baksidan hade jag kunnat tillverkat rubriker i ett bildhanteringsprogram och lagt in mellan de olika artikelgrupperna men vad jag kommit fram till är det inte möjligt att skapa två separata artikelgruppsmenyer, eller??

    Finns det något annat sätt att ordna detta på ?

    Om inte, så återstår väl endast att få hjälp med detta via html /CSS. (vilket jag själv tyvärr inte kan) 😎

    Hoppas att Textalk ska ha möjlihet/ ha tid att hjälpa mig, men om inte, så undrar jag om det är någon här på forumet som kunde tänkt sig hjälpa mig, eller kan tipsa om någon som kan hjälpa till med detta samt kanske några andra små desigändringar?

    Hur tidskrävande är detta för någon som har kunskap ?

    #164188
    Pelle K
    Deltagare

    Det går nog att fixa med hjälp av ”egna sidor” och ”eget innehåll, och sedan lägga ut rubriken i vänsterspalten.

    #164189
    Jolo
    Deltagare

    Tack för svar! :)

    Jag tror dock inte detta går då jag alltså har en meny med 20 produktkategorier,
    där en rubrik ska ligga längst upp och den andra mitt i artikelmenyn (efter 10 produkter.)

    Jag kan inte se att jag på något sätt kan dela artikelgruppmenyn i två och lägga något mellan produkterna, eller?

    #164191
    Pelle K
    Deltagare

    Hej igen,
    Det man gör då är att i egenskaperna för artikelgruppen markera ”visa ej i artikelmeny” och länkar istället till den artikelgruppen från ”egen sida”.

    Kolla på eijes.com, det är en Textalkshop som i princip är byggd som du önskar, där är det ”egen sida” under rubriken ”Tjänster”, det ligger inga artiklar där men det bestämmer man på ”egen sida” vad som ska visas. Det riktiga artikelmenyn ligger under rubriken ”Produkter”.

    #164192
    Br00der
    Deltagare

    Precis vad jag med undrare!! En annan fråga går det att ändra stilen på artikelgrupperna? Ändra stil på knapparna? Och går det att skriva något över artikelgruppen? Typ, ”produkter” och sen ha gruppen nedanför?

    #164200
    Pelle K
    Deltagare

    Stil(typsnitt), storlek, färg och bakgrundsfärg ändrar man under ”utseende” ”butiksmall” ”Färger, Bakgrund, typsnitt” ”navigation-topp/undernivå”. Text över artikelmeny typ ”Produkter” kan du göra med ”eget innehåll” och lägga in den över artikelmenyn i vänsterspalten. Tänk på att det skiljer i funktioner i Textalks shoppar, vi har den stora, har man liten eller mellan så kanske inte alla dessa funktioner finns, har inte full koll på vad som funkar i liten och mellan.

    #164201
    Br00der
    Deltagare

    Tack Pelle K! Såg en sida på textalt referenser som jag försöker efterlikna lite. Kan någon säga mig om denna går att göra i textalt eller måste man lägga till egen html?

    Här är sidan!
    http://www.surfers.se/sv/
    Tacksam för svar

    #164205
    Pelle K
    Deltagare

    Den sidan ser bra ut och det är en hel del html och css! Ang. artikelmenyer kom jag på ett annat sätt när jag tittade på surfers. Där är det så att huvudrubrikerna, Vindsurfning, Kitesurfning etc är ”toppnivåer” och underrubriker är ”undernivåer”, samt att man får ställa in att artikelmenyn ska ha två nivåer utvecklade, då Jojo kan du på ett enkelt sätt få som du vill ha det!

    #164209
    Br00der
    Deltagare

    Okej okej tack! Kan du säga vart css och htlm finns på sidan? Alltså vad är gjort i css och html

    #164215
    Pelle K
    Deltagare

    Jag är ingen expert på varken html eller css men vad jag kan se så är varukorgen, sökrutan, knappar, bottenraden och sidfoten är inte standard.

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 10 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.