hej

Startsida Forum E-handelsforumet Logistik DHL utlämningsställen

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #97130
    JessicaH
    Deltagare

    Ni som har DHL, har ni upplevt några problem med att det för vissa kunder inte finns utlämningsställen ”nära”? Hur hanterar ni det, har ni t.ex. Posten som alternativ i kassan så att kunden kan välja det om h*n anser att stället ligger för långt bort enligt denne?

    Ska precis börja använda DHL, har hittills använt Posten och skulle helst gå över helt till DHL men funderar kring om man ev måste ha båda?

    #133773
    Jimmys
    Deltagare

    Med Schenker Privpak så kan man välja ombud ”Posten” om Schenkers egna ombud inte passar, då gör Schenker om den till ett postpaket, den varianten borde ju även finnas hos DHL.

    #133776
    Parvelito
    Deltagare

    Visst finns det en del som ibland knorrar, men de flesta som bor lite avigt till brukar vara medvetna om vart ombuden finns, och beställer ändå. Det är trots allt inte SÅ många som bor så väldigt långt ifrån ombuden. Jag har valt att inte ha Posten som alternativ för de kunder som så önskar. Det blir för små volymer för att man skall få någon rabatt alls av Posten, och kunderna är inte beredda att betala vad det kostar då. Därtill får jag en administration som inte alls är rolig att ha koll på med paket åt fler håll i mindre volymer.

    Summa summarum, ibland är det billigare att mista en kund än att försöka tillgodose dennes behov.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.