hej

Startsida Forum E-handelsforumet Generellt om E-handel E-handlare/Försäljare + Frågor!

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #98911

    Hej jag håller sakta men säkert på att starta upp mitt e-handelsföretag och funderar lite på hur jag kan marknadsföra mig på bästa sätt och ge så bra deal till mina potentiella köpare som möjligt.

    Jag kommer att sälja produkter till företag inom olika branscher som förbättrar kommunikationen och strukturerar deras arbetssätt. Hur går jag tillväga för att bäst nå ut till företagen med mina tjänster?

    Mina produkter kostar en slant att köpa in och jag tänkte starta med 10 stycken ”startpaket” som jag tänkt locka på 10 olika kunder genom att erbjuda gratis testperiod på 2 veckor.

    1. Är 2V för kort tid för en testperiod?

    2. Hur gör jag enklast med betalningen om företaget väljer att behålla produkten efter ”prövotiden”?

    3.Vad tycker ni om att åka runt till närliggande och större städer för att marknadsföra på detta sätt? 2 veckor i en stad och vidare till nästa.

    4.Bör jag trycka min logotyp på produkterna innan jag beger mig ut?

    5.Bör jag skriva någon form av avtal med företaget jag lånar ut mina produkter till ifall något skulle gå sönder eller försvinna? Om ja, hur skrivs sådana avtal?

    6.Vilka typer av betalningsmetoder passar mig bäst ifall jag bara säljer till företag? snitttransaktion 10000-15000 ex. moms och jag säljer 4 system i månaden?

    7. Hur skriver jag avtal med min utländska leverantör? och vad är det som gäller ifall min leverans försvinner under fraktprocessen? Vem betalar? kan jag få pengar tillbaks?

    Några frågor som rör sig i ett förväntansfullt huvud :)

    #153152
    danielandersson
    Deltagare

    1. Beror helt på vad det är för system

    2. Faktura

    3. Beror helt på vad det är för produkt. Behöver du träffa alla företag? Eller räcker det med att dom signar upp på en sida och får ett testpaket utskickat?

    4. Vems logo skulle det annars vara på produkterna?

    5. Ja

    6. Faktura

    7. FedEx och liknande har försäkringar, tror det ingår i de flesta försändelser. Kolla upp med bolag du/ni tänkt använda

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.