hej

Startsida Forum E-handelsforumet Ehandelsnytt Ehandelsnytt #158 – Ljuv musik…

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #100740

    Här kan man berätta om sin e-handelsvecka för resten av forumet.

    Har det gått bra eller anus?

    #168689
    FredrikGust
    Deltagare

    Att vi just nu har väldigt många som handlar på faktura ovanligt fort efter månadens lön. Brukar vara övervägande kortbetalningar närmare två veckor efter lön och sedan väga över mot faktura igen. Kan ha att göra med att vi tagit bort avgift för faktura igen också pga programvarufel.

    Att det passar fint att vara föräldraledig på fredagar då vi packar alla paket kvällen innan och fredagspaketen går iväg på måndag. Skönt med en dag att ägna helt åt barnen.

    Att multishop innebär en massa multiavtal och multistartkostnader.

    Ja det var min ehandelsvecka.

    #168692
    Bulbs.se
    Deltagare

    Den här veckan har vi fått hem en långtradare med Amaryllislökar från Holland – man får ont i ryggen av att sortera in allt i plockordning. Så nu djäklar kommer Sverige att blomma till jul. Härmed erbjuds forumets medlemmar 20% rabatt på Amaryllis som ju alla älskar !? och ändå köper.

    Skriv EMEET som kampanjkod så drar vi av din rabatt.

    Vi får en helsida gratis i Hus Hem & Trädgårds nästa nummer där deras läsare erbjuds samma sak

    Livet ler mot oss blomsterspridare denna vecka 40

    #168698
    Fru Bad
    Deltagare

    Bulbs: vad härligt!

    Jag är inte igång online, men allt är ferdig! Venter bara på att bank, babs, e-butiken, skall få alla papper iordning, så kör vi!

    Första beställning av varor var i veckan, skall till ett möte idag faktisk också. Så är det bara fotografera, skriva loch lägga in i demo-butiken, så det är så. Mycket som möjligt redo när alla papper är ok. :)

    #168699
    Katrin Lundgren
    Deltagare

    veckan har fasen bara varit administration…håller på lägger om bokföringen för att lägga ut det till annan part, men det vete sjutton om det inte blev mer jobb av alltihop. Men det blir säkert bra när det blir klart.

    #168710
    AndersIvar
    Deltagare

    Jag har vart i Turkiet och bara rattat butikerna med vänsterhanden därifrån och det märks på resultatet. Sämre kontaktmöjligheter till oss och längre svarstider på frågor och ingen chat hjälper inte affärerna kan konstateras.

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.