hej

Startsida Forum E-handelsforumet Logistik etiketter

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #96028
    rougtube
    Deltagare

    Hej,

    är det någon som vet var man kan köpa A4 papper/blankett med EN etikett på (H2) så att man t. ex kan skriva ut följesedel och bara riva av etiketten med adress. Tack.

    #122786
    Parvelito
    Deltagare
    #135245
    Richie72
    Deltagare

    Puffar upp den här tråden lite, har för mig att det fanns en annan om integrerade etiketter också men hittar inte den nu.

    Jag har letat väldigt länge efter en någon som kan tillverka etiketter för våra behov (vi har Specter och inga standardetiketter jag hittat har fungerat). Vi behövde en integrerad etikett till vår plocksedel så vi slapp printa ut separata adressetiketter.

    Nu har jag hittat följande bolag http://www.stralin-persson.se/Sidor/integrerade.html

    Vi har beställt och fick in dem för en veckan sedan och etiketterna fungerar utmärkt. Vi beställde 10.000 etiketter och fick ett bra pris tycker jag.

    För den som vill ha etiketter till plocksedlar och använder Specter finns de en färdig mall nu. Det gick snabbt från kontakt till vi fick ett prov och sedan gick det på 7-8 arbetsdagar från beställning till leverans. Leverans var lovat på tio dagar så det fungerade bra.

    Hoppas någon kan ha nytta av detta lilla tips.

    Mvh
    /Richard

    (Om ni kontaktar dem så säg gärna att ni fått tipset av Richard på butik21, kanske jag kan få lite extra rabatt vid nästa köp).

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.