hej

Startsida Forum E-handelsforumet Feedback & Kritik Feedback för Beautopia

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #101465
    beautopia
    Deltagare

    Hej! För någon vecka sedan startade jag min webbutik. Det är så lätt att bli hemmablind. Har du har några tips om förbättringar eller annan respons? Då tar jag tacksamt emot både konstruktiv och positiv feedback.

    Tack på förhand!
    / Michelle, Beautopia AB

    Löshår & skönhet online | Beautopia®

    #173961
    HenrikG
    Deltagare

    Snygg sida!

    Några saker som jag reagerar på spontant när jag kollade runt på sidan dock.

    Det finns inte någon text på sidan före & efter ännu, tills du har någon bild att lägga upp där så kanske du borde lägga något där som visar att sidan iallafall har laddats in korrekt, nu fick det mig spontant att trycka på F5 och försöka ladda om sidan för att visa innehållet.

    Sen hade jag översatt bilden under Insättning av löshår till svenska. I mina ögon så skär det sig mot övriga sidan när allt är på svenska och sen kommer en bild med engelska anvisningar.

    Inga av länkarna till sociala medier i footern är klickbara. Du kanske borde ta bort dem tills att de faktiskt går till en sida och sedan lägga till dem allt eftersom du lägger ut ditt företag på nya sociala medier.

    Annars såg det bra ut tycker jag!

    #173968
    beautopia
    Deltagare

    Tack för din tid och hjälp Henrik! Nu har jag åtgärdat dem problemen!

    #174112
    notionstore
    Deltagare

    Hej beutopia!
    För att börja med så bör du åtgärda
    Instagram
    Som tyligen ger din sida 9sekunders extra laddtid då det den nu gör har en wait to download på 9,06sec. I övrigt skulle sidan ha laddats på runt 4sekunder istället för 12 med denna lilla pryl på 262byte som strular.
    Det här ger dig problem över hela sidan då den laddas in vid vad jag tycker varje sida.

    Har själv fått tweakat vår facebook inbäddning då den la på 1 sekunds laddtid
    på vår sida.

    nr 2, Se över bildstorlekarna ser att dina banners är på 300kb alltså 600kb måste laddas in. kan säkert få ner det till under hälften i photoshop. ctrl-alt-shift-s sen jpg, optimize to filesize 125 kanske? prova dig fram du får en förhandsgranskning.
    Nu när jag även tittat vidare har jag insett att dina produkt bilder är på ungefär 200kb/styck exkl. dom med bara löshår som har en okej storlek.
    Du skulle nog tjäna in runt 1 sekund i laddtid om du kollar över alla bilder. Ett ganska lätt och bra sätt att få ner laddtiden på sidan.

    Anledning till att jag ofta har synpunkter på laddtider är att faktiskt spelar en stor roll på din ranking då google hinner med att crawla flera av dina sidor.

    Tänkte även att texten borde säga Äkta brasilianskt remy hår istället för brasilianskt äkta remy hår. Men vem vet jag är då inte någon kung på svenska

    Tycker annars att du har en bra och fin hemsida som nog kommer utvecklas fint.
    Lycka till! Mvh tobbe

    Annars en väldigt fin sida tycker jag.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.