hej

Startsida Forum E-handelsforumet Feedback & Kritik Feedback på www.klsab.se

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #97559
    bgb
    Deltagare

    Provar att lägga ut en tråd här. Är ny på allt som har med E-handel att göra (sen typ 9 månader). Ordrarna kommer tätare och besökarantalet stiger också men långsamt.
    Jobbar för att framförallt komma högre Google på sökorden Larm, Villalarm, Inbrottslarm och Ordningsvaktsutrustning.
    Det vi säljer allra mest av är ett larm som heter Visonic Powermaster-10 som är ett välkänt fabrikat som det skrivs om en del på Internet med lite nytänkande bland annat att du får bilder via mail på det kameran såg när det larmade utan att behöva hyra ett larm av larmfirman med Abonnemanskostnader.
    Det jag försöker lära mig är att dels få fler besökare på hemsidan och få fler ordrar. Båda kategorierna ökar men tar gärna mot tips vad jag gjort fel och behöver göra om. Har börjat på några av sidorna att flytta text som beskrivning som nu kommer före produkterna (som ni kan se på PowerMaster-10 där jag flyttat det till en egen ”beskrivningssida”).
    Har försökt starta en faceBooksida men inte fått den synlig än:o
    Har fått ganska bra omdömen via mail, Kan man citera dessa på hemsidan? Några kunder har också skrivit positivt om oss på ett stort teknikforum där dom anser att både support och köp känts tryggt.

    #140677
    nobynator
    Deltagare

    Varför så dålig upplösning på bilderna? Känns som du tagit någons thumbsbilder. Det skulle jag fixa direkt.

    #140682
    Richie72
    Deltagare

    Här kommer lite feedback från mig.

    1. Startsida
    När jag kommer till din sida möts jag av: Här finns vi (första bilden i bildspelet).
    Byt ut det mot bästsäljare eller varor med lockpriser eller liknande. Sen tycker jag hela bildspelet är lite jobbigt. Byt ut det mot samma som finns på roligaprylar om du absolut ska ha bildspel. Min åsikt är att det är bättre med vanliga bilder än en dåligt bildspel.

    2. Bilder och texter
    Bra bilder och bra texter är väldigt viktigt. Jag tycker dina texter är väldigt röriga och jobbiga. Vi ska snart flytta till ny lokal och behöver nytt larm så jag har ett intresse av de här produkterna, ändå orkar jag inte riktigt läsa igenom vad som är vad.

    Nu vet jag inte riktigt vilken målgrupp du har men om du säljer till vanliga människor (inte fackmän) så skriv för nybörjare. På alla produkter. Vad är till exempel en NEXA mottagare? Är det viktigt?

    3. Copyright du vet
    Sen när jag ska kopiera in en textsnutt och ge som exempel får jag upp bifogad bild. Tänk om en kund vill kopiera in en text till i ett mail till dig och fråga något. Extremt irriterande.

    4. Bildspel i artikelpresentation
    Du har lite bildspel på några produkter jag tittat på. Två bilder som studsar fram och tillbaka, också extremt irriterande.

    Jag tror du behöver förenkla texter och hemsida.

    Lycka till!

    #140690
    bgb
    Deltagare

    Ok Tack för åsikterna :)

    #140772
    Solsken
    Deltagare

    Jag vill alltid se en ”om oss” sida, hittar ingen sådan hos dig, sedan kändes din sida väldigt vit, är väl lite som att kasta sten i glashus för min egen är oxå väldigt vit, men jag tror att lite färg skulle piffa till det lite grann för ögat, och man skulle snabbare se de olika delarna av sidan. Själva utseendet totalt tycker jag ger en bra översikt. Din horisontella meny under loggan är väldigt rörig och behöver städas. Ett tips är att ha några lättlästa råd o tips som kunder kan läsa, det gillar även google, typ välj rätt larm, skydda dig när du reser bort och liknande

    #140803
    Anton A
    Deltagare

    Jag skulle fixa en header. Det känns väldigt tomt just nu.

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.