hej

Startsida Forum E-handelsforumet Generellt om E-handel Inspiration/förebild sökes

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #103414
    kristoffer.gus
    Deltagare

    Sitter och arbetar med att lägga en plan för att gå från 2 mkr till 10 mkr i omsättning de kommande åren. Det handlar om vad jag kommer behöva göra och vilka delar av verksamheten som behöver tas till vilken nivå för att det ska bli verklighet. Det är alltid lätt att titta på det man gör idag och säga att man ska göra ”samma saker fast bättre”, men det är svårare att se vilka komponenter man själv helt saknar men som är viktiga när man blir lite större.

    Så min fråga är om det finns någon ehandlare i eller omkring Göteborg som omsätter 10-20 mkr och skulle tycka det vore roligt att få besök av en nyfiken men lite mindre ehandlare under några timmar för att få se hur er verksamhet ser ut och fungerar? Jag lovar att ta med mig och bjuda på riktig lyxfika 😎

    #181143
    AndersIvar
    Deltagare

    Jag gillar fika, vet inte vad jag kan bidra med men välkommen till Tonerlagret och e-gatan så kan vi snattra lite iaf? :)

    #181149
    EsecoGubben
    Deltagare

    Hej Kristoffer. Vi har ingen egen webbshop men vi har stor erfarenhet genom våra kunder. Så om du vill få lite tipps och råd så får du gärna höra av dig. Du är så klart varmt välkommen hit med Lyxfika om du har vägarna förbi Malmö:) ring på 040-636 20 74 så hittar vi en tid som passar. Det gäller även dig AndersIvar.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.