hej

Startsida Forum E-handelsforumet E-handelsplattformar Kassa med Klarna CO & Dibs förvalt i respektive land?

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #103942
    TopLady
    Medlem

    Hej!

    Finns det någon som använder sig av Textalk med betalningsalternativen Klarna CO och vill kunna sälja med Visa/Dankort i Danmark? Tetalk har stöd för detta men det medför att kunden får extra (och som vi ser det onödiga) val i kassan alt. felmeddelanden för att de fyller i fel formulär.

    Detta är drömmen:

    toplady.se =förvalt Sverige, SEK, Klarna CO (inga andra alternativ)
    toplady.fi =förvalt Finland, EUR, Klarna CO (inga andra alternativ)
    toplady.no =förvalt Norge, NOK, Klarna CO (inga andra alternativ)
    toplady.dk =förvalt Danmark, DKK, Dibs kortbetalning (inga andra alternativ)

    Problemet blir att vi inte kan få detta samtidigt utan måste välja antingen smidig kassa för Sverige, Finland, Norge, ALTERNATIVT smidiga kassa för Danmark.

    Problemet visar sig på olika sätt, antingen visas fälten för dansk kortbetalning också för Klarna kunderna, eller så får de byta valuta/land alternativt uppdatera sidan efter de lagt något i varukorgen. Eller så får Danskarna manuellt välja om betalningsalternativen/valuta land i kassan. (felen är olika)

    Är det någon som vet hur man får rätt betalningsalternativ, valuta och land förvalt när kunden kommer till kassan? Textalk har inte stöd för detta och har inte stött på problematiken tidigare. Kanske är vi känsliga men det är kassan också. Den bör ha så lite val/knapptryck som möjligt.

    Det bästa vore ju om Klarna kunde erbjuda betalning med Dankort (när kommer det?), då hade problemet varit löst. Hur löser övriga e-handlare som har Textalk och säljer med olika betalningsalternativ detta smidigt?

    Tacksam för lite problemlösning…

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.