hej

Etiketter: 

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #103825
    E-Rollup
    Deltagare

    För den som har en stund över får ni gärna ge oss lite hård kritik på: http://e-rollup.se

    Vi driver e-handel inom portabel display och har själva byggt vår sajt och administrerar själva men som alla andra blir man hemmablind och det är alltid roligt att få lite kritik för att kunna förbättra.

    Med vänlig hälsning, Alex och Jens

    #182645
    MyJosephine
    Deltagare

    Ska försöka formulera det så gott som det går, är lite trött i huvudet just nu hehe. Så ber om ursäkt om texterna är dåligt utformade. Hoppas det hjälper ändå.

    – Det första jag funderar på ”är sidan helt svensk?”, menar om ni leveranserna kommer från Sverige eller utanför? Osäker på varför jag funderar på det.

    – Sökfältet är inte översatt, står på engelska ”search” och ”all categories” osv

    – Varför blinkar där ett utropstecken vid varukorgen när den är tom? När man väl sett det är det svårt att låta bli att dra blicken dit hela tiden, inte positivt om den är tom ju :)

    – Vissa ställen behöver mer kontrast för att alla besökare ska kunna läsa texten. Exempel på ställen där det är extra påtagligt är boxar så som de under ”leveranstid” (standard och express hantering). De har grå bakgrund och grå text. :/ Som minst kontrast bör texten vara betydligt mörkare, helst svart mot det ljusgrå.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.