hej

Startsida Forum E-handelsforumet Feedback & Kritik Kritik på Produkttext

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #100388
    Bonzo
    Deltagare

    Hej!
    Jag håller på för fullt med att skriva produkttexter om mina produkter och tänkte kolla om ni tycker att det ser bra ut, och om det är något jag kan ändra, ta bort eller göra bättre helt enkelt. (:

    Angående produkterna jag ska sälja så är det ekologisk hudvård och hårvård.
    Det ni kanske märker av de 2 olika texterna är att jag försöker förmedla det som produkterna kan hjälpa till eller lindra emot, och produkttexterna för alla produkter jag ska sälja är utformade på ett liknande sätt.

    Tycker ni det är dumt att skriva med detta nedan då det kanske skrämmer kunden från att våga prova produkten? Vad tror ni?:

    ”Tänk på att vi alla har olika hudtyper och att det kan ta några veckor innan man ser ett resultat beroende på vad man försöker motverka. Vi kan inte heller helt säkert garantera att fuktkrämen fungerar för just dig och ditt hudproblem då vi alla är olika.
    Är man osäker rekommenderar vi att man provar sig fram med en lite mindre storlek innan man vet vilken produkt som passar bäst till just sin egna hudtyp. (Kolla under menyn ”Test/Prova På Storlek” nere till vänster.)”

    Jag bifogar en bild på två produkter så att man ser det i sin helhet.
    Hemsidan är inte online än och därför kan jag inte länka.

    Jag skulle vara jättetacksam för eran hjälp då man lätt blir hemmablind.

    2 Exempel:
    Image – TinyPic – Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting
    http://i44.tinypic.com/2qss74x.png

    Tack i förskott!
    Mvh

    #165964
    Nonelia
    Deltagare

    Hejsan!

    Jag tycker att det är bra med mycket information då jag själv handlar i olika butiker :-)

    Jag skulle skriva: Denna tvål är bra för dig som har t.ex. eksem, psoriasis mm mm. Det är bra om du låter positiv och påläst, du ska ju övertyga kunden om att produkten är bra.

    Skriv hellre kunder istället för köpare. Våra kunder tycker att Rose bl bla produkterna fungerar väldigt bra mot bla bla bla.

    Du borde nog ha med hela INCI :-) Jag vill då veta vad sakerna jag köper innehåller.

    Hoppas du fick lite hjälp i alla fall :-)

    Mvh / Sara

    #165965
    Nonelia
    Deltagare

    Tänk på att vi alla har olika hudtyper och att det kan ta några veckor innan man ser ett resultat beroende på vad man försöker motverka. Vi kan inte garantera att fuktkrämen fungerar för just dig och ditt hudproblem då vi alla har olika hudtyper och behov. Är du osäker rekommenderar vi att du provar sig fram med en lite mindre storlek innan du vet vilken produkt som passar bäst till din hudtyp.

    Skrev om texten lite. Du började med ”Vi kan inte säkert garantera att fuktkrämen fungerar för just dig”, sen blev det en massa ”man”. Jag bytte ut det och lite annat i texten :-) Läs och säg vad du tycker :-)

    #165968
    Bonzo
    Deltagare

    Tack för eran kritik! Jättebra tips!
    Jag ska skriva om texten som du tipsade om.
    Det enda jag inte gillade i den omskrivna texten är:
    Är du osäker rekommenderar vi att du provar sig fram. … . Där skulle jag vilja ha ”dig”. Men annars var det mycket bättre skrivet än vad jag har skrivit (:

    Angående ingredienserna så står det längst ner i alla produkttexterna ”Tryck på specifikationer för att se alla ingredienserna” Tyvärr fick jag inte med det på skärmbilderna jag länkade. Så ingredienserna ska kunden självklart få se.

    Säg till om ni kommer på något annat.

    Mvh

    #165969
    Nonelia
    Deltagare

    Roligt att du gillade det! :-) Självklart ska det ju vara ”dig”! Jag glömde bara ändra ”sig” till ”dig” när jag ändrade i din text.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.