hej

Startsida Forum E-handelsforumet Generellt om E-handel Någon som kör internationell e-handel?

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #96062
    Vessla
    Medlem

    Precis som topic lyder är jag nyfiken på om någon av er användare driver en internationell e-butik. Med internationell så syftar jag i första hand på handel till kunder utanför EU. Men naturligtvis är jag även intresserad av er som driver e-butik till EU länder också. :)

    För att gå till ämnet; Jag planerar att starta en internationell e-butik främst inriktad på musik som referens har jag Interpunk.com så ni ska få en blid av vad jag menar. Tanken är först att marknadsföra butiken i Europa och endast göra enstaka försändelser till USA och Australien som är mina tänkta målmarknader. Butiken kommer vara helt på engelska till en början.

    Min tanke är även att på sikt etablera e-butiken på den amerikanska och australiska marknaden med hjälp av tredjepartslogistik. Jag har redan varit i kontakt med Exportrådet som kommer spela en stor roll i detta.

    Jag bör kanske tillägga att det här är den fjärde e-butiken som jag håller på att bygga upp. De tre andra kommer att verka inom samma gener men med en annan nisch främst inriktade på den svenska och nordiska marknaden.

    Så finns det någon på forumet som har gjort en likande bedrift eller är jag ensam om detta? Jag är tacksam för alla synpunkter och uppmaningar.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.