hej

Startsida Forum E-handelsforumet Köp & Sälj Nischad e-handel med lager

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #103827
    stylechrono
    Deltagare

    AFFÄRSIDE:
    har som affärside att erbjuda högkvalitativa klockarmband från etablerade varumärken till rimliga priser. Målet är att kunden ska hitta allt för ens klocka hos oss. Vi har valt att fokusera på klocktillbehör men främst klockarmband, då det inte är någon hård konkurrens i den marknaden och det inte finns någon stor etablerad aktör i Sverige.

    VAD SOM ÄR UNIKT MED OSS:
    Stort fokus har lagts på att hitta rätt leverantör som har ett brett sortiment. Vi har ett unikt sortiment som ingen annan har i Sverige, detta har vi möjliggjort genom att köpa in CITES certifierade varor. Vilket betyder att vi får importera klockarmband i material från utrotningshotade djur (Alligator & Ödla), genom att ansöka om ett importtillstånd från Jordbruksverket och ett exporttillstånd från leverantören. På grund av dessa åtgärder har det medfört att vi är unika i Sverige med denna affärside, och skiljer oss från de andra då de har valt att fokusera på billigare klockarmband.

    INFO:
    Endast minimalt arbete har lagts på SEO, men vi är redan på Googles förstasidor på flera av våra nyckelord. Det finns flera saker man fortfarande kan göra för att fortsatt utveckla Google placeringen, dessa tips kan självklart ges till köparen om det önskas.

    Vi har endast fokuserat på den Svenska marknaden för tillfället, för att ha möjligheten att expandera utanför Sverige så valde vi ett namn som funkar både på Svenska och Engelska och vi har även domänen .com. Omsättningen under den första månaden har varit ca 7500 kr, det finns alltså enorma möjligheter för rätt person. Reklamplats på ett känt klockforum finns också vilket har bidragit till en hel del trafik. Där finns även möjlighet till tävlingar, såsom utlottning av produkter till medlemmarna.

    Hemsidan är byggd på Textalk vilket innebär att det är väldigt lätt att anpassa och designa. Månadskostnaden ligger på ungefär 750 kr/månad, där ingår även Klarna checkout.

    DET NI FÅR:
    Domänenerna:
    Lager (Inköpspris ca 31 000 kr, marknadsvärde ca 110 000kr)
    Vinstmarginal ca 60%
    Bra och säker leverantör från Schweiz (Har haft telefon- Skype och mail kontakt under en längre tid)
    Snygg och responsiv hemsida (100+ timmar arbete har lagts)
    Visitkort & Kuvert
    Skrivare
    Logga
    Lådhurts (innehåller sorterat lager)
    En hel del bilder (produktbilder och sociala medier)

    Passa på och köp en nischad E-handel där allt grovarbete redan är gjort, det är bara att fokusera på marknadsföringen.

    Hemsidan ligger nere för tillfället då abonnemanget gått ut, men bilder på sidan kan skickas.
    Första kontakt tas genom mail/pm, sedan tar vi gärna ett möte för att gå igenom allt.
    OBS- inget bolag medföljer. Säljes på grund av studier utomlands.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.