hej

Startsida Forum E-handelsforumet Logistik Pacsoft med orderkoppling

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #98261
    princip
    Deltagare

    Ni som kör Pacsoft med orderkoppling i eget system, eller är kunniga om funktionaliteten – måste XML filerna skapas lokalt eller kan de skapas på webbservern om denna står hos t.ex webbhotell?

    #147141
    Dan
    Deltagare

    Det spelar ingen roll. Antar att du mountar en mapp via FTP hos webbservern som du gör lokal för att läsa orderfilerna? Det är inga problem.

    #147161
    Joel
    Deltagare

    De behöver ju kommas åt från din lagerdator där Postens programvara är installerad.

    Vi kör en FTP-server på lagerdatorn (med hemkatalog=mappen som Pacsoft övervakar) dit webbservern skickas upp filerna. Men det går även bra att synca mot en mapp på webbservern (se Dans svar ovan). Vi körde så tidigare men upplevde att syncningen tog längre tid (vilket ledde till en fördröjning för att få ut fraktetiketterna) än att uppa filerna till en FTP-server.

    #147173
    Lastbryggan
    Deltagare

    Jag gör som Dan skriver och vad det gäller tiden och fördröjningen som Joel skriver om så kan man ställa in hur ofta Pacsoft skall ”leta” efter nya filer. Jag har skruvat ner det till 2 sekunder och har i princip ingen fördröjning på adresskortet i förhållande till ordern som skrivs ut samtidigt i laserskrivaren.

    #147258
    princip
    Deltagare

    Tack för det. Vi testar att mounta en mapp, annars är tipset från Joel absolut värt att testa.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.