hej

Startsida Forum E-handelsforumet E-handelsplattformar PrestaShop på Loopia

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 16 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #98545
    Knos
    Deltagare

    Hej! Jag tänkte kolla om någon tidigare använt PrestaShop hos Loopia? Anledningen till varför jag funderar på Loopia är just därför det är ganska billigt och det känns inte ekonomiskt rätt att lägga tusenlappar på en VPS eller liknande i början men kanske tänker jag fel gällande den punkten. Tar gärna del av andras erfarenheter.

    #149666
    jonathanb
    Deltagare

    När vi var nya testade jag både Loopia, Binero och One.com och kom fram till att det var för segt för Prestashop. Jag rekommenderar Prestaworks som är experter på Prestashop, deras instegspaket för hosting kostar 69kr/mån, klart värt det (vi kör fortfarande dem fast deras VPS).

    #149667
    Ggaiv
    Deltagare

    Jag har Oderland för samma pris och är nöjd med dem. Ville ha full kontroll över butiken även om det innebär lite mer pill.

    Sent from my GT-I9000

    #149668
    MissRetro
    Deltagare

    Vi har Oderland shared hosting på Prestashop.. och tycker det fungerar utmärkt tills vidare.

    Vi körde binero först, men det gick på tok för långsamt.

    #149677
    Knos
    Deltagare

    Tur jag inte köpte Loopias webbhotell då.

    equipit: Känns helt klart som ett alternativ. Dock känns det som att det är ganska hastiga kliv mellan paketen och att deras features är lite lulliga.

    Ggaiv: Vad menar du med lite mer pill? Har du VPS eller vilket paket kör du hos Oderland?

    MissRetro: Er sida flyter ju på bra. Kör ni privatpaketet eller företagspaketet?

    Tack för hjälpen allesammans.

    #149682
    MissRetro
    Deltagare

    Vi har företagspaketet hos dem..

    #149692
    FredrikGust
    Deltagare

    Jag har testat en mängd olika webbhotell och Oderland flyter det på bara fint med. Skulle jag däremot inte ha det tekniska kunnandet för hur man trixar med programvaran och ändå vill ha prestandan med Prestashop så tycker jag att Prestaworks har ett mycket attraktivt erbjudande.

    #149700
    Ggaiv
    Deltagare

    Det verkar som att med Prestaworks följer det med en del moduler å annat som är förinstallerat. Vet inte om de också fixat en bättre översättning. Sådana grejer slipper du (ev.) då.

    Jag har verkligen haft användning för av mina tonår som nörd när jag installerat och konfigurerat min butik precis så som jag vill ha den. Kanske slipper man sådant med Prestaworks?

    Fördelen är att jag kan ordna min butik 100% som jag vill ha den.

    Sent from my GT-I9000

    #149702
    Knos
    Deltagare

    Skulle nog ändå säga jag är också är hyfsat tekniskt kunnig, i alla fall kunnig nog att lägga upp PrestaShop och ändra till det ungefär som jag vill men min kunskap räcker nog inte mycket längre än så för när det kommer till installationer av mysql osv och hur man gör med säkerheten har jag ingen blekaste aning hur man gör. Kanske bäst därför köra Oderlands företagspaket.

    Gällande Prestaworks känns det som att många av dom saker som man ”får” genom att hostas hos dom redan ingår i gratispaketet.

    Ska klura på det. Men i nuläget är nog Oderland det som det drar mest mot.

    #149707
    Nicklas
    Deltagare

    Fördelen med Prestaworks är att det går snabbt på deras standard paket och att du får med bla betalmoduler som du annars får köpa och support av någon som verkligen kan prestashop. Det du ska tänka på när det gäller de stora webbhotellen är att du delar server med massa folk som kan dra på sig attacker av olika slag som gör att du får nertid eller att det går snorsegt. Jag kör på både Loopia och Binero och de är segare än Prestaworks men du kan koppla upp mer domännamn på samma konto för satellitsidor mm.

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 16 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.