hej

Startsida Forum E-handelsforumet E-handelsplattformar Prestaworks driftsäkerhet

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #96207
    Lena
    Deltagare

    Är det någon som använder Prestaworks e-handelssystem? Jag undrar över driftssäkerhet, funktion och support. Någon ”veteran” inom e-handelsom har kännedom om deras rykte?

    #124421
    Macondax
    Deltagare

    Som kund hos Prestaworks kan jag säga att killarna bakom är duktiga på systemet och snabba i supporten. Ett stort problem dock som de lider utav, är att serverkapaciteten är för liten i den delade miljön (deras minsta webb-paket), med resultatet att sidan kan bli trögladdad emellanåt (dessa servrar driftar dock inte Prestaworks själva, utan det gör en underleverantör till dem, placerad i Göteborg).

    Deras VPS-lösning (vilket jag kör två stycket utav) fungerar klockrent, snabb svarstid, snabb support vid ärenden och ytterst få driftstopp.

    Summa: Jag är en nöjd VPS-kund, men jag var inte nöjd när vi var en del i den delade miljön. Sidan gick ner emellanåt, och svarstiderna var på tok för långa när det var som värst.

    #124427
    Lena
    Deltagare

    Tack för svaret! Det behövs tips från folk som har lite vana och rutin kring e-handel. Det är många program att välja mellan så lätt att gå vilse i teknikdjungeln. Viktiga program också så man vill ju att det skall fungera proffsigt.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.