hej

Startsida Forum E-handelsforumet Marknadsföring Saknar ni någon tjänst idag?

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #99301
    DanielN
    Deltagare

    Hej!

    Daniel heter jag och jag har länge smygläst i forumet. Tänkte att det var dags att bli medlem:) Jag har sysslat med affiliate ett bra tag nu men känner att jag vill utveckla min verksamhet. Jag jobbar tillsammans med ett par duktiga programmerare och vi är alla sugna på att utveckla/starta någonting nytt och framförallt bra. Då tänkte jag höra med er som driver webbshoppar om det finns någon tjänst som ni saknar idag. Vad upplever ni vara det största problemet är idag för att växa och utvecklas? Är det marknadsföringen, dyra fraktavtal eller någonting helt annat som kanske finns men är för dyrt? Skulle verkligen uppskatta om ni tog er tid att svara.

    Ha en fortsatt trevlig dag allesammans!

    #156869
    connywesth
    Deltagare

    Det viktigaste tycker jag är att vara fokuserad på en tydlig målgrupp och erbjuda dem en riktigt bra lösning på ett problem.

    Det svåra är ofta att hitta kunden som har problemet.

    Vet man vem kunden är och vet vad kunden har för otillfredsställt problem så brukar det vara enklare att hitta en lösning att erbjuda.

    Det är viktigt att komma ihåg hur man ska tänka på en abstrakt nivå:

    – Vem är kunden?
    – Vad har kunden för olösta problem?
    – Vad är kunden beredd att betala för att lösa problemet? Om detta är större än 0, så har kunden ett marknadsmässigt behov.
    – Kan jag lösa kundens problem?
    – Kan jag få lönsamhet i mitt erbjudande?

    Detta är det generella tänkandet som gäller oavsett om man säljer strumpor, en upplevelse på Gröna Lund eller ett kärnkraftverk.

    #156874
    DanielN
    Deltagare

    Det var exakt det jag menade Conny. Mitt syfte är att ta reda om det finns något hinder/problem som ehandlare upplever. Det kan vara allt från hanteringen av produktlistor från olika leverantörer till att öka konverteringen eller kanske snittordern. Jag har själv tänkt på ett par saker men jag tror att de som har flera år i branschen sitter på ännu mera kunskap och kanske idéer på vad som kan förbättras.

    #156875
    Dan
    Deltagare

    Realtidsbudgivning med smarta algoritmer på adwords vore intressant.

    #156908
    Finch Sverige
    Deltagare

    Smarta algoritmer för optimeringsberäkning på Adwords är något som redan finns. Ett tips är att titta på oss på Finch, http://www.finch.com

    #156909
    DanielN
    Deltagare

    Tack för tipset Dan! Ni andra som läser, skriv gärna också något som ni tror skulle hjälpa er.

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.