hej

Startsida Forum E-handelsforumet Generellt om E-handel Söker bra bank för företagare/e-handlare

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #104349
    JohnPaulie
    Deltagare

    Har länge haft Nordea och ungefär lika länge funderat på att byta eftersom deras tjänst/gränssnitt för företagare är så värdelöst att det gör ont. Deras nya planer på att flytta till Finland kommer antagligen få mig att göra hoppet till ny bank.

    Det är webbgränssnittet för att sköta företagskontot som känns viktigast. Hos Nordea är det t.ex. svårt/omöjligt att söka efter enskilda transaktioner samt exportera transaktioner. Dessutom känns det visuellt väldigt trist, gammalt och utdaterat – trots att de uppdaterade utseendet tidigare i år eller förra året har jag för mig. Mobilappen är sådär, inte katastrof men inte bra heller.
    Dessutom har de fullständigt förstört appen för privata bankärenden med de senaste uppdateringarna (läsa recensioner i App store är lite roligt, väldigt många känner likadant).

    Skulle bara vilja höra lite inlägg från personer som är nöjda (eller missnöjda) med sin bank/internetbank så ger det mig förhoppningsvis en god vägledning om var jag ska börja titta. Tack på förhand :)

    #184281
    Jonkejober
    Deltagare

    Jag tycker Nordea fungerar okej för företaget, däremot är jag i full gång med att byta privat.

    Jag har dock väldigt lite att jämföra med då jag aldrig haft nån annan bank 😀

    Skickat från min Lenovo P2a42 via Tapatalk

    #184282
    Dancar
    Deltagare

    Har provat alla större banker som privatperson men inte som företag. Dock är jag mycket nöjd med SEB som jag nu har både privat och för företaget. Internetbanken funkar fint och har allt man kan önska och man kan bygga på med filöverföringar och löneutbetalningar etc. Appen är även den mycket bra och fyller iaf alla mina behov. Men viktigast av allt är att man känner att banken verkligen satsar på småföretag, de är lyhörda och ställer ofta frågor kring vad man tycker om deras tjänster. Vi har också en mycket bra bankman som hör av sig då och då samt bjuder på lunch nån gång per år. Det har varit så enda sedan vi var små och omsatte under en miljon så de tar verkligen hand om sina små kunder också. En reservation för att det kan skilja mellan olika kontor, vi kanske bara har haft turen att få en riktigt bra bankman…

    #184283
    Stefan72
    Deltagare

    Jag tycker den bästa banken är den som är nära och som man skapar sig en relation till. Nu har jag inte haft så många att utvärdera men jag har svårt att tro att användargränssnittet skiljer så makalöst. Blir ju fånigt att välja nån som har marginellt bättre på nån enstaka grej och som man sen inte får nån direkt relation till.

    #184272
    JohnPaulie
    Deltagare

    Tack för svaren, SEB lät ju väldigt bra och helt annorlunda mot Nordea, ska kolla upp!

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.