hej

Startsida Forum E-handelsforumet Generellt om E-handel Starta e-butik eller hemsida

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #103936
    easybot.se
    Deltagare

    Easybot är en webbyrå i framkant med sitt säte i Göteborg och har idag över fem års erfarenhet av e-handel och hemsidor. Vår affärsidé är enkel – alla ska kunna lyckas på internet, oavsett erfarenhet eller budget. Vi tillhandahåller en paketlösning för både hemsidor och e-butiker där allt du behöver ingår från start, vilket innebär att du aldrig behöver uppgradera dig till något dyrare paket medan din verksamhet växer. Hos oss kan du välja mellan att hyra eller köpa din e-butik/hemsida – perfekt för dig som antingen vill testa din affärsidé och inte lägga ut för stora summor eller för dig som helt vill slippa återkommande fakturor. Du väljer upplägg och vi ser till att du blir helt nöjd.

    Välkommen som kund till oss på easybot.se

    #148953
    djtorro
    Deltagare

    Hejsan :)
    Jag och en kompis har startat en helt ny sida som handlar om debatter och nyheter. Den var på sköjj från början men sedan så började det snabbt komma in fler och fler på hemsidan.

    Vi har testat med massa olika reklam på den men det går as dåligt och vi tjänar nästan ingen ting på reklamen. Kan ni hjälpa en med vilken reklam man ska ha på en sådan debatt sida som våran ?

    vår hemsida heter debatt24.nu .. vet inte om vi har för mycket reklam eller?

    Polarn tror att casino reklam är bäst men är det de?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.