hej

Startsida Forum E-handelsforumet Generellt om E-handel Stockholmare vanligare som kunder?

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #101714
    Copywriter.se
    Deltagare

    Läser med spänning och förundran DIBS stora e-handelsrapport och fastnar vid infon om att stockholmare handlar oftare på nätet än folk som bor utanför huvudstaden. Har du så i din e-butik med? Vilken fördelning pratar vi om hos er? Finns det kanske t o m konverteringssiffror på stockholmare vs landsbygd? Vilka är det t ex som oftast lämnar varukorgen innan checkout?

    #174446
    Runns.se
    Deltagare

    Tycker nog att norrland är vanligare än stockholm.

    #174450
    bslask
    Deltagare

    Beror nog även på vad du säljer. För egen del är ju inte storstadsbor den vanligaste kunden då de flesta pelletsbrännare står ute i glesbygden.

    #174453
    Katrin Lundgren
    Deltagare

    Jag skulle säga att vi har många kunder från Stockholm och många från Norrland. Inte så konstigt kanske att ha många kunder från Stockhomsområdet eftersom där bort otroligt mycket folk.

    #174454
    VATadviser
    Deltagare

    Jag har klart flest från Stockholmsregionen. Men det bor ju flest människor där också.

    #174601
    Janne_FI
    Deltagare

    Hej, jag har ganska många besök i en finsk nätbutik, från Stockholm. Det händer även nu och då att vi gör en manuell order och skickar till Stockholm. Detta har inte skett från andra områden i Sverige. Cirka hälften av våra besökare från Sverige är från Stockholm. Göteborgsområdet och Norrbotten är följande på listan :) Det har säkert att göra med svenska produkter och märken som vi säljer, samt stor andel av finsktalande befolkning.

    #174602
    argit
    Deltagare

    Storstäderna står för över hälften av alla köp hos oss, men utifrån hur många som bor på dessa orter så skulle jag gissa att rent procentuellt på befolkning så har vi fler köpare på landsort än i storstad (STH, GBG, MAL).

    #174739
    LillaTegelbruket
    Deltagare

    Spännande läsning. Delar gärna med mig även jag. Stockholmarna står för ca 30% av våra order och konverteringsmässigt något under medel.

    Medelordern för en stockholmare ligger något över snittet för vår butik.

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.