hej

Startsida Forum E-handelsforumet Marknadsföring Stort utskick – någon intresserad?

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #101554
    Pettsson
    Deltagare

    Vi håller på att dra igång en ny sida nu, som kommer fungera som en elgrossist för elektriker, byggfirmor, målare och i stort sett alla sorters företag.

    Kommer att göra direktmarknadsföring till cirka 20,000 olika företag i ett första skede, och kommer köra rätt förmånliga kampanjer i början.

    Kommer ha dels produkter som kommer skickas ut med varje order (give-aways), och dels en bonusstege med produkter som man ska få om man köper för en viss summa.

    Kraven är att sakerna inte ska vara speciellt yrkesberoende, utan det ska vara något som kunderna kan använda i vardagliga livet. Värdet spelar ingen roll, utan de sätts i relation till produktstegen.

    Tänkte nu se om de finns några som är sugna på att ansluta sig till denna rabattstegen? Tanken är då att ni erbjuder en/ett antal produkter, och att vi tillsammans tar fram ett bra pris på denna. Ordern till er kommer läggas efter vi har fått den, och alla produkter kommer gå ut till kund när själva kampanjen är slut. Alltså kommer ni att få allt i en stor beställning vid ett förutbestämt datum.

    Kravet som finns är att de ska finnas den mängd som kommer beställas (svårt att veta nu, men på ett ungefär), när själva kampanjen är slut, eftersom leverans då måste ske. Beroende på dealen mellan oss, så diskuterar vi hur pass mycket reklam till er butik som kommer att kunna följa med produkten ut till kunden.

    Detta är en chans för er att nå ut till mängder av nya kunder som ni annars inte hade nått ut till, och samtidigt som ni får betalt för produkterna.

    Det kommer väljas ut ett antal som kommer få vara delaktiga till detta, och de är de med bäst produkter, bäst priser men de som framförallt prioriteras är seriositet och en bra relation till sina produkter.

    Om ni är intresserade, så skicka ett mail till info@sveled.se för att få all information. Märk mailet med ”samarbete – Ehandel”-

    Sidan som det gäller kommer att ges till er om ni är en intressant samarbetspartner. Det gäller alltså inte sidan sveled.se, utan det är en helt ny.

    Mvh, Eric

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.