hej

Startsida Forum E-handelsforumet Betalsystem "Uppgradera" DIBS eller Payson direktbetalning?

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #95837
    Soffs
    Deltagare

    Efter att behandlat vår webshop lite styvmoderligt sedan starten är det dags att ta krafttag :) . Bl.a. har vi insett att Jetshop är snuskigt dyra i längden och funderar på att byta ut dem. Samtidigt insåg vi att våra avtal med DIBS och Klarna går genom Jetshop och då uppstod massa nya frågetecken. Vi gärna ha lite fötterna innan jag går vidare så jag frågar här….

    Bland annat skulle jag vilja erbjuda direktbetalning och funderar då på antingen att uppgradera mitt DIBS-avtal till Bas eller att köra via Payson. Det som talar för Payson är förstås att man inte behöver konton i alla banker och att det bara är att köra ingång utan fasta kostnader. Talar emot gör just transaktionskostnaden och möjligen trovärdigheten. Är det någon som har någon uppfattning om huruvida det är värt att köra DIBS Start istället? Väljerna kunderna direktbetalning? Finns det någon som har gjort detta byte och vet hur DIBS resonerar runt de fasta avgifterna?

    Ännu mer specifikt – Jetshop fakturerar oss i dagsläget DIBS:s avgifter. Är det någon som har haft den här konstruktionen eller någon liknande och har en aning om det blir en helt ny startkostnad, nytt avtal osv?

    #121300
    Nicklas
    Deltagare

    Jag har mina direktbetalningar via Payson och det har funkar bra hos oss och nästan plockat bort alla förskottsbetalningar. När jag hinner ska jag ta och räkna på vad det hade kostat att ha en annan lösning för direktbetalningar.

    #121310
    laser
    Deltagare

    Jag hade skippat både klarna och DIBS då dem är dyra i längden och valt Payson lösning, ring Payson förhandla med dem om du har lite volymer. Du kan nu få Payson faktura så du har inget behov av dem två.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.