Forumsvar skapade

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #121759
    Ahnold
    Deltagare

    @siaproduktfoto 18433 wrote:

    Hej,
    Du har Flash på framsidan, och det fungerar bara då när man har Flash installerat. Det är många som har det. Men prova surfa med iPhone eller iPad, det är ett stor tom plats på sida. Jag testade på min iPhone. Prova att hitta en script som känner av om det är Flash eller ej. Om det är komplicerat, gör om bilderna som gif animation. Inte samma effect, men fungerar överallt.

    Ja, vi är medvetna om att flash inte funkar med iPhone eller iPad. Vi vill dock ändå använda oss av flashgrafik då det ger en snygg presentation. Många som använder sig av apples produkter brukar också vara medvetna om att flashgrafik inte fungerar med iPhone. Bara man vet om anledningen till varför det blir ett stort tomrum så tror jag inte det är lika farligt som om besökarna skulle tro att det är ett faktiskt fel på sidan. Jag tror heller inte att apple kan hålla på för evigt med att deras produkter inte ska stödja flash.

    Tack alla så mycket för feed-backen!

    #121758
    Ahnold
    Deltagare

    @lunarmys 18427 wrote:

    Liten snabbsak som jag irriterande mig över – Betyg: Not rated.

    Engelska ser fult ut :-/

    Ja, det är sant. Den ska ändras direkt till svensk text. Alla detaljer sammantaget är otroligt viktiga.

    #121757
    Ahnold
    Deltagare

    @jockesoft 18424 wrote:

    Letar just nu själv efter nya mc kläder men jag kan säga direkt att en leveranstid på fyra veckor gör att mitt intresse att handla av er minskar ganska rejält.

    Japp, det var det jag befarade. Folk är inte beredda att vänta fyra veckor på att få hem grejerna. Vi får nog räkna med att det kommer gå rätt trögt i början innan vi byggt upp ett rikigt lager.

    Ja, att det är fri returfrakt för byte måste ju självklart stå med i våra villkor. Tack!

    Angående menyerna så har jag funderat fram och tillbaka vad som är bäst egentligen. Om man inte expanderar menyn så ser det ut som att vårt sortiment är minimalt fast vi har över 500 artiklar. Å andra sidan så blir det mycket mer lättöverskådligt med en icke-expanderad meny. Jag får helt enkelt prova de två olika sätten och mäta efter en tid vilket sätt som gav lägst ”bounce rate” eller någon annat form av mätsätt.

    #121754
    Ahnold
    Deltagare

    @Stämpelstugan 18422 wrote:

    Jag är drottning på att hitta fel och jag granskar gärna andras webbutiker för att på så vis lära mig vad jag själv vill ha och inte i min framtida butik.

    Vad kul att du gillade vår butik! =)

    Ja det där med lagtexten kanske är lite overkill men vi vill verkligen vara övertydliga med att vi följer svensk lagstiftning om distanshandel. Man har hört allt för många historier om folk som haft problem med e-handelssiter som vägrar följa svensk lag vad gäller distanshandel som tex öppet köp i två veckor. Jag är övertygad om att såna ”scam”-företag inte blir långlivade. Men det är absolut en bra poäng och jag kommer att göra en sammanfattning av det viktigaste istället och direktlänka till hela lagtexten.

    Det där med att få varukorgen att bli tydligare ska jag också ta mig en funderare på. Den bör nog vara lättare att hitta helt klart.

    #118422
    Ahnold
    Deltagare

    @Parvelito 14709 wrote:

    Du kanske skall ge dig på interspire och se om de kan hjälpa dig?

    Ja, jag har kontaktat Interspire men jag har köpt deras plattform från en återförsäljare av Interspire och då ger dom inte ut support till mig utan istället till återförsäljaren av platformen. Om jag behöver hjälp så måste jag alltså gå via återförsäljaren. Aja, det där är lång histora. Jag har kontaktat en webbyrå som ska göra integrering men dom verkar också ha kört fast. Därför tänkte jag bara höra om det fanns någon där ute med samma kombination av plattform och betallösning som jag som möjligtvis skulle kunna ge lite tips.

    Mvh

    #118419
    Ahnold
    Deltagare

    Dom har många andra fördelar som tex att dom tar en låg procentandel på varje köp vilket är bra då jag har produkter med relativt högt pris. Supporten är dock undermålig som sagt.

    #117975
    Ahnold
    Deltagare

    Vadå, dom som gjorde min sida vägrar tala om vilken plattform dom använt :)

    Hur som helst så lyckades jag med lite googlande ta reda på vad det var. BigCommerce är sidan som ger ut den iaf. Tycker den är grymt bra på alla sätt.

    #117972
    Ahnold
    Deltagare

    Är det någon kunnig som kan känna igen vilken plattform som använts för att göra min e-butik. Jag har anlitat ett utländskt företag för att göra min site och jag undrar nu vilken mall som använts. K.O. Motorcycle Clothing är adressen.

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)