Forumsvar skapade

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #177527
    andm
    Deltagare

    Kör mina butiker i open source. Du får betala ett företag mellan 10 till 20 papp men då får du också en unik design med alla lösningar du kan tänkas behöva. Dom pengarna har du ju tillbaka på några dagar om du har vettiga produkter och kan din SEO.

    Och det bästa av allt! Du slipper alla dryga månadskostnader!

    Allt annat än open source är inte värt pengarna tycker jag, förstår inte att folk sitter och betalar tusentals kronor per månad till företag när man kan köpa loss sina butiker för några tusenlappar och få dom mycket bättre både med design och funktioner!

    Bara att kolla på alla dom stora, dessa köper loss sina butiker och använder sig av open source!

    #177526
    andm
    Deltagare

    Tackar för den, men nu var det ju inte själva fotograferingen jag ville ha hjälp med. Jag vill ha tips på en systemkamera som fungerar bra till produktfoto för en billig penning… :)

    #177508
    andm
    Deltagare

    Jo jag såg den där, finns ett flertal ljustält för en billig penning. Är vell igentligen kameran jag funderar över men efter att ha läst div. foto bloggar så verkar man kunna använda i stort sett vilken systemkamera som helst… Tacksam ändå för tips på kamera, man kanske rentav kan köpa en begagnad som har några år på nacken och komma undan riktigt billigt….

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)