Forumsvar skapade

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #164041
    ballongbud.se
    Deltagare

    hör med adwords direkt, jag förstår inte varför ett utomstående bolag ska fixa dina kampanjer när deras kundtjänst gör det gratis? men talar inte av erfarenhet då jag precis (idag wohoo!) har lagt upp min webshop, men blev rådd av mitt webhotell att ta hjälp av kundtjänsten i alla fall när jag väl ska starta min kampanj:)

    #164039
    ballongbud.se
    Deltagare

    jag tar alla mina grejer från vistaprint.se visst att säkert många använder samma färdiga designer.. men de har ju några hundra att välja på så tror det är lugnt;) jag brukar alltid lägga in mina egna bilder i alla fall så det stör inte mig nåt värst.

    tricket är att först handla något litet billigt därifrån för att sen bli mejlbombad av dem med gratiserbjudanden(som bara gäller för typ 10 vykort eller 50 reklamblad typ så det är ju meningen att man ska köpa mer såklart) men ofta får man 50% rabatt på produkt X och Y..helt galet billigt.. en gång beställde jag 2000 reklamblad för 500 spänn inkl frakt eftersom den var gratis vid köp över 400kr just den dagen ^^ så orkar man stå ut med deras spammande och är lite flexibel med beställningsdatum är det absolut värt att vänta på att rätt trycksak är på rea:) får ett gott skratt var och varannan dag om inte annat ” VIP kund Therese bara för dig skynda innan erbjudandet går ut!” ;)

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)