Forumsvar skapade

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #154213
    Bengt.A
    Deltagare

    Tack för kommentarer så här långt.

    JohanK,
    – vi är ett 25 år gammalt företag inom fordonsbranschen (ej bilar) som har bra koll på vad det är vi vill åstadkomma med nätsatsningen. Efterhand som e-handelsbygget rullat på, och trots ett tydligt upphandlingsunderlag / kravspec, har vi dock insett att en professionell kraft på vår sida hade varit värdefull. Processen med att ta fram en ”off standard” webblösning är mer komplex än vi räknat med, helt enkelt.

    PalMik ,
    – jag instämmer, här finns absolut ett dilemma vad gäller uppdragets omfattning.
    Lite naivt trodde jag att här fanns gott om enmanskonsulter inom området. Har en sådan inte fulltecknat i kalendern, borde ett uppdrag som genererar 30 månadstimmar trots allt inte vara helt ointressant.

    Ditt förslag på att ta hjälp av annan e-handlare med stor erfarenhet, skulle kunna vara en väg att gå. Känner någon sig manad, är det bara att höra av sig.

    Kodmyran,
    – att köra som fristående konsult inom e-handel, blir kanske tufft som du säger. Men jag är ändå förvånad över att det, för just mindre företag, tycks vara en yrkeskategori som saknas. En början hade kanske varit att på E-handel.se / Leverantörer, lägga in även rubriken Upphandlingskonsulter. Där just oberoende konsulter får en chans att presentera sig. Tror trots allt att det finns många småföretagare som gärna tar hjälp med upphandling / offertunderlag av proffs. Och gärna betalar för detta.

    Kan den här kompetensen ”att konsulta och assistera vid e-handelsprojekt” finnas på universitet / högskolor? Vet inte hur mycket e-handelskunnande en systemvetare får med sig ex.vis. Kanske finns där ett antal framåt rookies som gärna vill testa sina vingar och dra in lite sidoinkomster. Någon nybakad systemvetare bland läsarna kanske, som kan uppdatera oss om detta.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)