Forumsvar skapade

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 12 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #117592

    Kan även rekommendera Moneybookers för kortbetalningar. De står för kreditrisken, har ingen start- elle rmånadsavgift, men en något högre %-avgift. Kan dock passa nystartade butiker på grund av ovanstående. Lycka till!

    #114953

    Fantastiskt, stort grattis!

    #114022

    I grund och botten ska logotypen hjälpa dig öka din försäljning. Tycker därför att den:

    a) Ska vara direkt anknuten till din verksamhet
    b) Måste skilja sig avsevärt från konkurrenternas logotyper
    c) Ska vara lätt att komma ihåg

    Tycker nummer två var snyggast med tanke på dess färger & former.

    Lycka till med sidan!

    #113847

    Ur ett sökmotorsoptimerande perspektiv ska du börja så snart som möjligt av den anledningen att det är en långsiktig process som ständigt pågår, och ju tidigare du börjar desto tidigare kommer du få avkastning för ditt arbete. Kör ex. ett tiotal bloggar med teman anknytna till din sida (i mitt fall ex. taklampor.blogspot.com) och börja skapa inlänkar till din sida. MyNewsDesc är ännu mer effektivt, gör samma sak där men gör det i ett stadium då du vet din sida är 100%ig, mest för att inte skapa badwill kring din sida eftersom tusentals journalister kan komma att läsa dina pressemeddelanden.

    När du väl lanserar sidan rekommenderar jag Google AdWords till mer smala sökuttryck eftersom dessa kostar mindre. I mitt fall innebär det att jag inte satsar på ”möbler” utan snarare på varumärkesnamnen, eller kanske soffor, stolar, taklampor etc… Dessutom kan du kombinera detta med tävlingar i externa bloggar som är anknytna till de produkter du säljer. Gör någonting roligt och innovativt så skapas det automatiskt nya inlänkar till din sida eftersom folk skriver om din trävling i sina bloggar.

    Samtidigt måste din sida naturligtvis vara uppbyggd efter sökmotorsoptimeringens alla regler, finns massor att läsa om detta här i forumet.

    Dessutom är det bra att skriva en massa i detta forum eftersom varje gång man skriver ett inlägg så skapar jag nya inlänkar till min sida via signaturen.

    Lycka till med sidan!

    #113792

    Riktigt snygg sida, Martin!

    Ger ett seriöst intryck direkt, stora fina bilder med tydliga produktpresentationer och priser. Det enda jag tycker är rörigt är menyn – har aldrig funderat över att det finns så många olika sorters mattor! Hur skulle man kunna sortera dessa bättre? Jag utgår från kunden, och kunden har alltid en idé redan innan denne köper mattan vad han eller hon ska ha mattan till för. Man skulle kunna sortera efter användningsområde? Eller färg, form, eller kanske funktion? Hur som helst så blir jag skrämd av denna jättemeny.

    Lycka till med e-handeln!

    #113726

    Föll in i tråden lite senare än alla andra, tycker idén är TOPPEN men undrar en sak.

    Hur ser ni på trovärdigheten när man använder en logotyp för ändamålet som inte känns igen utav kunden? Och om kunden på ett eller annat sätt får reda på att man själv certifierat sig som en ”Trygg e-handlare” skapar det snarare ett oseriöst intryck. Vad anser ni?

    Förresten så tror jag det finns utrymme för fler aktörer på marknaden i branschen, främst inom lågprissegmentet. Rätta upp en TM-avdelning, ta 49kr/mån som certifierare med 12 månaders bindnignstid och säljsäljsälj till alla småföretagare. Vassego, en affärsidé till ngn som har mer fritid än jag ;)

    #113717

    Ser riktigt bra ut, trevligt med många plånböcker på startsidan! Dina slides skulle jag använda till försäljning av specifikt utvalda produkter (se min sida).

    Riktigt riktigt bra att ni har Youtube-filmer under vissa av produkterna!

    Skulle även satsa på att producera mer text på sidan, samt att skapa ett antal lämpliga bloggar / twitter osv osv.

    Lycka till!

    #112638

    abcdefghijklmnopqrstuvwxyz

    #112580

    abcdefghijklmnopqrstuvwxyz

    #112525

    abcdefghijklmnopqrstuvwxyz

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 12 totalt)