Forumsvar skapade

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #105897
    bogard
    Deltagare

    @Kodmyran 512 wrote:

    parvelito
    Svea erbjuder redan det du pratar om, ett helhetsgrepp om betallösningarna, de har både faktura, kort och direktbetalning. De har dock inget supermerchentavtal så att du slipper inlösenavtalet med banken, men annars är de en heltäckande betalväxel.

    Mmmm! De har väl samarbete med bl.a. Auriga för att kunna erbjuda kortbetalningar men inte under eget namn, eller rätta mig om jag har fel?

    Mattias Hansson
    PAYER

    #105865
    bogard
    Deltagare

    Hej,

    Som en generell regel kan man väl säga 80% Bankkort, 20% Kreditkort. Naturligtvis bl.a. beroende på hur dyra varor man säljer och om man säljer utanför Sverige.

    Ett förtydligande gällande vår ”Månadsavgift”. Vi har ju tidigare kunnat erbjuda sajter att köra igång kortbetalningar via vårt s.k. Paraplyinlösen, vilket varit supersmidigt.

    Detta har vi ej möjlighet att göra längre utan nu skall alla våra kunder ha ett eget inlösen. Vi kommer tills vidare som standard inkludera inlösenkostnaderna i våra avgifter och banken belastar oss med sina respektive avgifter vilket bl.a. innebär en startavgift och en månadsavgift för varje sajt.

    I och med att vi har avtal med mellan 3-4000 sajter så kan vi inte gärna bjuda på månadsavgiften för inlösen.

    Vänligen
    Mattias Hansson
    PAYER

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)