Forumsvar skapade

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #182727
    Box of Brands AB
    Deltagare

    @Plastskivor 88560 wrote:

    ni kan väl ge en gåva till alla som tipsar x antal andra företag om er sajt ?

    Tack för tipset

    #182700
    Box of Brands AB
    Deltagare

    @NiclasA 88557 wrote:

    Ett tips är leadfeeder. Med den kan ni kolla vilka företag som varit inne på er hemsida och därefter approchera dem för att få till den där personliga dialogen.

    Om ni inte redan använder er av ett liknande verktyg så tycker jag absolut att ni ska göra det.

    Tack, ska kolla upp de

    #182695
    Box of Brands AB
    Deltagare

    @Ekraft 88547 wrote:

    Det finns 13 sådana bolag på varje dussin, så det är viktigt med en USP.

    De som går bäst är utan tvekan sådana som har en stark lokal kundkrets där man får ge och ta lite. Om man är känd för att vara en hyvens kille som fixar ett väldigt bra pris när idrottsföreningen behöver jackor till ledarna, så brukar de lokala företagarna ställa upp och köpa sina prylar av dig. Det är ett tufft kretslopp att ge sig in i.

    Det jag skulle satsa på är kanske att göra riktade utskick och kampanjer mot andra företag med affärerna på nätet. Jag föreställer mig att de har lättare att göra sådana här affärer över nätet.

    Ett annat sätt kan vara att göra föreningar till återförsäljare. De söker ständigt efter nya intäktskällor, och att ge dem en vettig procent på affärer som de ordnar jag bli väldigt bra för alla parter.

    Vi har en ganska stor lokal kundkrets här. Företaget är känt bland många företag här nere i Malmö och kunder komma ofta till ”butiken” för att handla. Vi är även medlemmar i HK Malmös nätverk så det ger oss bra kontakt personer från olika företag som är våra kunder.

    De vi vill satsa på nu är göra kunder och icke kunder uppmärksamma om vår hemsida. Vi har en helt ny layout som är mer användarvänlig. Vi vill vår hemsida mest ska fungera som en katalog för kunder och sen får de mer en gärna ringa in och göra beställningen.

    Vi satsar väldigt mycket nu med julgåvor i våra nyhetsbrev för att locka in de till vår hemsida. Så de får nys om vad vi har.

    Tack för svar och feedback :)

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)