Forumsvar skapade

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #174488
    callisw
    Deltagare

    Hej!

    Jag har lite frågor gällande försäljning och leveranser till Norge som någon kunnig gärna får titta på:

    – Är den tullfria gränsen på 200 NOK exklusive norsk moms? Alltså, räknas en produkt som säljs för 195 NOK ex moms att överstiga tullfria gränsen när tullen lägger på moms för den norska kunden?

    – Ska man skicka med CN22 och 3 st handelsfakturor även om värdet understiger den tullfria gränsen?

    – Hur noga behöver man vara med handelsfakturan, måste man fylla i precis allt? Har någon som gör detta regelbundet ett exempel på handelsfaktura som skickas med norsk försändelse att visa?

    – Hur lång är leveranstiden? Går det snabbare för att produkten är under tullfria gränsen?

    Tack på förhand!

    #164789
    callisw
    Deltagare

    Jag tror inte heller det blir så många returer eftersom kunden som sagt står för returfrakten.

    Däremot så du bör du ta hänsyn till hur konkurrenter gör. Jag tror inte att alla kunder tar eventuella fraktkostnader i beaktande när de jämför priser, och om du då ligger 1000 kr över en konkurrent på en produkt kanske det inte ser så bra ut även om du inte tar något extra för frakten.

    #153768
    callisw
    Deltagare

    @Societic Hair Sweden 53817 wrote:

    Procentuellt ska man ligga på cirka 20% -30% på sökordet man vill ranka för.
    Högre om sidan har några år på nacken och ligger på PR3+

    Hur fungerar det om man har många sökord att jobba med, ska de sökorden då fortfarande utgöra 20-30% av totala ankartexter i backlinks? Hur bör de resterande 70-80% av ankartexterna vara utformade?

    #153747
    callisw
    Deltagare

    @felix10 53008 wrote:

    Jag har mediaanalys och åkte på penguin uppdateringen något helt otroligt. Jag tappade en tredjedel av mina besökare på den natten det slog igenom. Har haft kvar dom men ska säga upp avtalet. Jag kan erkänna att jag körde lite väl hårt på exakta ankartexter men trodde att jag kunde fixa till de flesta av mina länkar och att dom kunde göra sina ankartexter mer naturliga men det har inte hänt så värst mycket och om det har hänt något så är det för att jag skaffat nya länkar till de sidorna. Tips till din polare är att skaffa nya länkar med bra kvalitet, som väger upp för de gamla dåliga länkarna från mediaanalys. Segt när man i princip får börja om från början med vissa sökord.

    Vart jobbade du för hårt med exakta ankartexter? Offsite hos t.ex. bloggare eller dylikt? Vill själv inte göra samma misstag.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)