Forumsvar skapade

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #184990
    Carly L
    Deltagare

    Prissättningen i AdWords är ju dynamisk, den tittar bla. på relevans och landing page quality, och om de två inte är perfekta, får man ett lägre quality score och får betala ett högre pris.
    Därför skulle jag rekommendera att börja med SEO, för att försäkra er om att sidan är bra, för att få ett bra quality score, och sedan därefter börja med AdWords.
    AdWords är ju en snabb men inte långsiktigt lösning, medan SEO tar lite tid, men är v’ldigt långsiktig, så det handlar ju också om era egna mål.

    #184989
    Carly L
    Deltagare

    Dear Sakarias

    How did it go, have you found someone who can help you with SEO in Sweden?
    If you want professional help from a bureau, I would suggest IIH Nordic, https://iihnordic.se/ they work with digital marketing all over the Nordic and have always impressed me with their work.

    I would advise you to look broader than blogs and article catalogs, as you need a well-rounded link profile, and too many blogs and article catalogs can look spammy and fake to google.

    #184988
    Carly L
    Deltagare

    Hej Victor

    Jag kan tipsa om IIH Nordic, https://iihnordic.dk/ de finns i Köpenhamn, men jobbar med digital marknadsföring över hela norden, och har bra koll på den svenska marknaden.

    #184987
    Carly L
    Deltagare

    Hej Ebba

    Hur går det, har du hittat någon bra byrå som kan hjälpa dig med SEO?

    Om inte, kan jag verkligen rekomendera IIH Nordic, https://iihnordic.se/ som är otroligt duktiga.

    Jag tog en snabb kik på din hemsida, vilka fina produkter!
    Det första jag tänkte på när jag såg sidan var dock dess avsaknad av text.
    Man brukar säga att en sida behöver 2-300 ord per sida, och arr ens keywords nämns mer en en gång per sida, för att Google och andra sökmotorer ska kunna förstå vad sidan handlar om.
    Detta gäller både kategoritexter och de unika produkttexterna, kolla text hur medtryck.se har gjort, de har en kortare produkt-text uppe på produktkategori sidan, och sen har de gått all-in längst nere, där ingen kund tittat, emn där Google ändå tittar.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)