Forumsvar skapade

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #144246
    cosmeticday
    Deltagare

    Har precis pratat med Emanuel och på honom verkade det inte som det var några fasta månadsavgifter, men jag väntar på prislista och lite avtalspapper så får vi se om det lönar sig.

    #141548
    cosmeticday
    Deltagare

    Väldigt mycket bostads (lägenhet), och kopierat rakt ur folkbokföringen så det borde verkligen vara helt rätt. Iofs en bit för föraren att gå då innergården är bilfri med bom, och paketet väger nästan 30 kilo.

    Dessutom enda svenska namnet i uppgången (kanske dags att flytta?), vi får se vad posten kommer fram till, deras kundtjänst var hjälpsam i alla fall :)

    men även om det är så så känns det som posten hempaket kanske inte är en helt stabil tjänst? vi har testat hempaket till tre olika adresser ifrån tre olika ställen, alla tre har strulat på något sätt, de andra två har blivit aviserade och nu det här :)

    Hur har ni andra som har hemleveranser löst det? Kör ni hempaket eller någon annan lösning? vad finns det för bra alternativ för nystartad som inte avkräver en att man måste deponera 30 papp, skicka 100 paket om dagen för att komma ner i vettiga priser? Är plusskontot/lessmore extra besvär? mer krångel med reklamationer?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)