Forumsvar skapade

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #169307
    Crippa
    Deltagare

    Jag skulle absolut inte ta prestashop / prestaworks. Dock inte helt opartisk där då jag haft dåliga erfarenheter av prestaworks gänget… Men en enkel sida för någon ny/mindre erfaren är det ju inte oavsett. Sen dem lite dyrare alternativen som vissa föreslår. Ser ingen mening när det handlar om någon som ska testa sig fram med liten budget.

    När allt är nytt och din väninna vill testa på så varför inte börja med något enklare. För en liten peng och för att känna runt lite med allt vad ehandel innebär. Hemsida24.se som någon tidigare nämnt och som jag själv testat är enkelt och billigt. Finns säkert fler sådana lösningar i samma klass.

    Viktigt här dock är att testa eventuell demo shop ordentligt då dem billigare lösningarna ibland kan sakna någon funktion. Går ju alltid att ösa frågor till kundtjänst om dem saknar demo..

    Om det är något för henne / er så kan man ju alltid växla till en ”värre” butik i samband med att man vuxit ut den äldre.

    #166364
    Crippa
    Deltagare

    @Phillip 66420 wrote:

    Ring Prestaworks direkt så är det löst

    Jag skulle INTE ringa prestaworks. Dem kör samma stil som lessmore. Ser du inte till att höra av dig x antal månader innan uppsägningstiden så debiterar dem ett HELT ÅR till.

    I mitt fall så hade projektet avstannat och jag meddelat dem att det inte blir något av hela webshopen och den plan vi hade tillsammans med med för design paket osv. Men detta var ju inte en regelrätt uppsägning fick jag till svar 8månader sedan så det vara bara betala och se glad ut.

    Sådana företag ska man bojkotta… lurendrejare

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)