Forumsvar skapade

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #147393
    Dagmara70
    Deltagare

    Tack för hjälpen!

    Ja, lagen låter lite luddig emellanåt, det är ju som en riktig tolkningsfråga, suck!!

    #147328
    Dagmara70
    Deltagare

    Hej,
    Jag är själv en amatör som själv håller på att starta upp, så jag vet inte om jag kan hjälpa dig, men jag googlar mkt på wholesale då jag själv tycker att alibaba.com inte har det jag eftersöker.Googla, googla, googla på allt. ex wholesale jewelry +land eller bara wholsale och andra ord som du är ute efter osv…!
    Jag har hittat allt jag letat efter på det sättet!

    Mer än så kan jag nog inte hjälpa dig, dock brukar de som vet säga att det är ca 1.5 i påslag för prisättning om man skall tjäna ngt på det!

    #146478
    Dagmara70
    Deltagare

    Oj, då! Jag räknar ju självklart med lite omsättning första året, jag tänkte bara att man måste ju arbeta upp ngn slags synlighet så folk hittar mig först.
    Lol, efter att jag läst era svar så låter jag extremt naiv och det kanske jag är.

    Jag räknar med att omsätta 3-5k i månaden, dock räknade jag på att vinsten skulle bli 0kr första året då man har mkt utgifter. Jag vill satsa på detta och bli helt egen ehandlare på heltid. Är det jättedåligt att lära sig allt undertiden eller är det ok? Jag försöker hitta info om ehandel, läser här och kollar andra forum och sidor, pratar lite med andra som driver ehandel, tyvärr vill inte alla dela med sig. För att som ngn skrev, det kommer ju inte att explodera från det att jag öppnar min websida!

    Förövrigt så kom jag på detta i januari, att jag skulle börja med ehandel och det känns så rätt och så spännande och såå roligt. Tyvärr så känns det som att jag är sent ute och känner ”varför jag inte kom på detta för 10 år sedan”.

    Nåväl,jag gör min läxa undertiden, jag har planer på att öppna i sommar, om planen går vägen. Det är ju som sagt mkt att ta reda på, läsa på och utforska!

    Nått mer att tänka på som är viktigt, anser ni?

    /Fru Gröngöling :)

    #146432
    Dagmara70
    Deltagare

    Tack för alla svar!

    Jag räknar ju inte med ngn omsättning första året. Och då är min andra fråga; vad jag kan räkna med att ha för utgifter i genom snitt per månad. Om man har betallösning(ar), hemsida mm. Räcker det om jag räknar med 2000k brutto, eller är det för lite?

    #146309
    Dagmara70
    Deltagare

    Tack för hjälpen! Jag har inte tänkt så avancerat ännu, Dan!

    Dock har min tanke varit att ha två plagg per modell att utgå ifrån! Ska undersöka mer info om det mesta då jag lär mig undertiden.

    Jag är nog lite naiv, vad det gäller min business!! haha…. känns ändå som att man skall vara det lite iaf!!

    #144722
    Dagmara70
    Deltagare

    Tack för era svar, ska klura vidare med både det ena och det andra!

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)